Tuukka Tieksola siirtyy JYPin riveihin vuoden mittaisella sopimuksella

LIIGA / Uutinen
Tieksola edusti Lukkoa menneellä kaudella.
Kuva © Jenna Westerlund
22-vuotias hyökkääjä siirtyy Jyväskylään Raumalta.

Tuukka Tieksola siirtyy vuoden mittaisella sopimuksella JYPin riveihin. Jyväskyläläisseura tiedotti asiasta tiistaina verkkosivuillaan.

22-vuotias laituri matkaa hurrikaanipaitaan Lukon riveistä, jossa hän pelasi menneellä kaudella. Tieksola palasi täksi kaudeksi kotimaahan pelattuaan AHL:ssä kaudella 2022–23 Carolina Hurricanesin farmiseura Chicago Wolvesin riveissä.

Tieksola merkkautti Lukon paidassa 52 otteluun 18 (4+14) tehopistettä. Liigan lisäksi hän pelasi 11 CHL-ottelua Lukon yltäessä aina turnauksen välieriin asti. CHL:ssä hän merkkautti tehot 1+6.

22-vuotias hyökkääjä on Hurricanesin neljännen kierroksen varaus kesältä 2019.

– Tuukka on ollut meillä tarkkailussa jo useamman vuoden ajan. Hän on peliälykäs ja taitava pelaaja, ja pystyy tuomaan niitä ominaisuuksia meidän pelaamiseemme. Uskomme, että hänellä on vielä paljon lunastamatonta potentiaalia Liiga-tasolla ja sitä saadaan ensi kaudella kaivettua ulos, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela kertoi.

– On mukava päästä uuteen paikkaan hieman haastavan kauden jälkeen. Olen kuullut Jyväskylästä paljon hyvää, ja sieltä oltiin heti kiinnostuneita, kun mietintä seuraavan kauden pelipaikasta alkoi. Uskon saavani sellaisen roolin, jossa voin onnistua, Tieksola kommentoi JYPin tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle