Tuukka Rask jättää NHL:n pudotuspelit vapaaehtoisesti kesken

NHL / Uutinen
Rask astuu sivuun Bruins-veräjältä loppukaudeksi.
Kuva © Getty Images

Tuukka Rask on ilmoittanut, ettei jatka joukkueensa Boston Bruinsin riveissä NHL:n pudotuspeleissä. Maalivahti kertoi kokevansa perheensä kanssa olemisen tällä hetkellä jääkiekkoa tärkeämmäksi ja toivottaa joukkuekavereilleen onnea pudotuspeleihin.

Rask on kantanut Bruinsin ykkösmaalivahdin paikkaa läpi kauden ja hän on ehdolla NHL:n parhaaksi maalivahdiksi. Suomalaisen jäädessä pois joukkueen ykköstorjujaksi nousee Jaroslav Halak.

Rask oli aiemmin todennut NBC:n toimittaja Joe Haggertylle, että kokee NHL.:n kuplassa pelattavat pudotuspelit tylsiksi yleisön puutteen takia. Maalivahti oli myös todennut, ettei odota suurta tuloksellista menestystä.

− On elokuu, enkä ole pelannut jääkiekkoa pitkään aikaan. Menen vain kentällä pitämään hauskaa ja katson mitä tapahtuu, Rask totesi Haggertylle.

Joukkueen kapteeni Zdeno Charalta Rask sai osakseen ymmärrystä. Slovakialaispuolustaja totesi, että tilanne on kaikille uusi.

− Hänellä on oikeus ilmaista mielipiteensä, enkä usko hänen tarkoittaneen sitä pahalla. Hän oli vain rehellinen. Tämä tuntuu kieltämättä erilaiselta kuin aiemmat pudotuspelikokemukset, Chara virkkoi.

Muokattu: 15.8.2020, kello 17.36: Juttuun lisätty Raskin kommentit NBC:n toimittaja Haggertylle. ja linkki toimittajan twiittiin asiasta.

Muokattu: 15.8.2020, kello 17.52: Charan kommentit Raskin päätöksestä lisätty.

» Lähetä palautetta toimitukselle