Tuoreet mestarit Sebastian Repo ja Anrei Hakulinen jatkavat Lukossa − "Meillä on tosi kilpailukykyinen nippu ensi kaudella"

CHL, LIIGA / Uutinen
Sebastian Repo ja Anrei Hakulinen ovat piikkinä Lukon vastustajien lihassa myös tulevalla kaudella.
Kuva © Timo Savela
Sebastian Repo ja Anrei Hakulinen jatkavat tuoreen Liiga-mestarin riveissä myös tulevalla kaudella.

Rauman Lukko on kiinnittänyt kaksi mestaruusjoukkueensa avainpelaajaa tulevaksi kaudeksi. Lukko käytti Anrei Hakulisen sopimuksen optiovuoden ja teki Sebastian Repon kanssa erillisen yksivuotisen sopimuksen.

Molemmat hyökkääjät olivat päättyneellä kaudella merkittävässä roolissa Lukon riveissä. 24-vuotias Repo pelasi runkosarjassa 58 ottelua tehoin 13+20 ja 31-vuotias Hakulinen 54 ottelua tehoin 15+18. Pudotuspeleissä Repo pelasi kymmenen ottelua tehoin 2+4 ja Hakulinen vastaavasti 11 ottelua tehoin 4+2.

− Olen viihtynyt Raumalla tosi hyvin. Koko organisaatio on ottanut isoja askeleita eteenpäin ja uskon, että sama meininki jatkuu ensi kaudellakin. Meillä on tosi kilpailukykyinen nippu ensi kaudella, Repo kehuu työnantajaansa seuran tiedotteessa.

− Uskon, että olemme jälleen kärkijengejä Liigassa. Lukko tarjoaa mielestäni erinomaisen ympäristön kehittymiselle.

Hakulinen on tällä hetkellä joukkueensa iäkkäin pelaaja Toni Koiviston lopetettua uransa. Uusi tilanne tuo Hakuliselle lisävastuuta joukkueessa.

− Monena vuotena olen urani aikana saanut seurata kokeneita pelaajia kuten Juha-Pekka Haatajaa ja Toni Koivistoa. Olen yrittänyt heiltä ottaa mahdollisimman paljon oppia ja nyt on minun vuoroni näyttää esimerkkiä ja auttaa nuoria pelaajia eteenpäin. Pyrin joka pelissä näyttämään, että kaikella, mitä kentällä tekee, on merkitystä.

Hakulinen nostaa esille myös Lukon CHL-haasteen. Joukkue samassa alkulohkossa Adler Mannheimin, Lausanne HC:n ja Cardiff Devilsin kanssa.

− Hienoa päästä pelaamaan CHL-pelejä ja sitä kautta saada kovia pelejä alle ennen Liigan alkua. Tavoitteet pitää olla silti korkealla CHL:ssäkin, Hakulinen korostaa.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt on mielissään saatuaan varmistettua hyökkääjäkaksikon pelaamisen Raumalla myös tulevalla kaudella.

− Repo on erittäin tärkeä pelaaja meille. Hänen peliluonteesta on yksi kovimmista, mitä olen koskaan nähnyt, Sahlstedt kehuu hyökkääjää.

Sahlstedt paljasti Hakulisen optiovuoden julkistuksen yhteydessä, että kokenut hyökkääjä pelasi kuluneella kaudella sitkeiden vammojen kanssa. Urheilujohtaja odottaakin tervehtyneeltä pelaajalta entistä parempaa kautta.

− Hakulisella pää pysyy kylmänä tilanteessa kuin tilanteessa. Täytyy muistaa, että hän pelasi lähes viime kauden alusta saakka koko kauden peliä haittaavalla vammalla, jonka vuoksi hän olikin toisinaan sivussa peleistä ja treeneistä. Siihen nähden häneltä nähtiin erinomainen esitys ja nyt kun vamma on hoidettu, Hakulinen toivottavasti pääsee aloittamaan syksyllä täydessä iskussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle