Tuore Nuorten Leijonien maailmanmestari jatkaa seurajoukkueessaan − SaiPa kiinnitti Santeri Virtasen kaksivuotisella jatkosopimuksella

LIIGA / Uutinen
Virtanen pelaa uransa ensimmäistä Liiga-kauttaan.
Kuva © Mikko Lieri
Nuorissa Leijonissa hiljattain maailmanmestaruuden voittanut Santeri Virtanen jatkaa SaiPan paidassa kaksi seuraavaa kautta.

SaiPassa tällä kaudella 30 ottelussa kahdeksan (5+3) tehopistettä tehnyt Santeri Virtanen, 19, on solminut joukkueen kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kuluvan kauden aikana hyökkääjä on esiintynyt myös alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, joista kotiintuliaisina oli maailmanmestaruus.

− Mahtava fiilis tästä jatkosopimuksesta. Lappeenranta ja SaiPa ovat kohdelleet minua paremmin kuin hyvin. Oli täysin selvää, että haluan jatkaa täällä ja innolla odotan jatkoa, Virtanen kommentoi SaiPan verkkosivuilla.

Viime kaudella Virtanen pelasi Pohjois-Amerikassa juniorisarja USHL:ää Dubuque Fighting Saintsin riveissä. Meneillään oleva kausi on nuorukaiselle ensimmäinen jääkiekkoammattilaisena.

− Tämä on ollut Santerin ensimmäinen kausi ammattilaisena ja hän on jo ehtinyt osoittaa tasonsa. Virtanen tulee olemaan iso palanen kahden seuraavan kauden joukkuetta, lappeenrantalaisjoukkueen urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle