Tuomas Kiiskinen ja Aapeli Räsänen jatkavat KalPassa ensi kaudella

LIIGA / Uutinen
Tuomas Kiiskinen tuulettelee KalPa-nutussa ensi kaudellakin.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto/
KalPa solmi kaksi tärkeää hyökkääjäsopimusta. Kokenut Tuomas Kiiskinen ja nuoremman polven edustaja Aapeli Räsänen pysyvät kuopiolaisjoukkueessa.

KalPa tiedotti torstaina, että Tuomas Kiiskinen sekä Aapeli Räsänen nähdään joukkueessa myös ensi kaudella. Kiiskisen sopimus kattaa seuraavan kauden ja Räsänen on KalPa-pelaaja kaksi seuraavaa kautta.

− "Kisu" osoitti heti paluukaudellaan kuuluvansa Liigan kärkipään pelaajiin. Alkukauden loukkaantumisten jälkeen hän osoitti kykenevänsä auttamaan joukkuetta ja on monipuolisuutensa takia meille äärimmäisen tärkeä pelaaja. Kiiskinen saa runsaasti vastuuta myös erikoistilanteissa ja hän tuo joukkueeseen kaivattua voittamisen mentaliteettia, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo tiedotteessa Kiiskisen sopimuksesta.

KalPa-kapteeni Kiiskinen, 35, teki runkosarjassa 51 ottelussa tehot 14+26=40. Räsänen, 23, puolestaan merkkautti 58 kamppailussa 12+23=35 pistettä.

− Aapeli on kasvanut kahden viime kauden aikana Liigan eliittitason keskushyökkääjäksi. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja, tuoden paljon variaatioita pelaamiseemme ja lisävaihtoehtoja myös ylivoimapelaamiseen. Hän on vahva kamppailija tasakentällisin pelattaessa ja on Liigan ehdotonta kärkipäätä aloitusympyrässä. Aapelin kaltaisista pelaajista on kysyntää Liigassa ja olemme erittäin tyytyväisiä, että hän haluaa jatkaa juuri meillä, urheilujohtaja Laine taustoittaa Räsäsen osalta.

KalPa jäi kalkkiviivoilla ulos tämän kauden pudotuspeleistä. Joukkueen runkosarjasijoitus oli 11. eli ensimmäinen, jonka pelit päättyivät runkosarjaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle