Tunteet kuumenivat Turussa – kaksi ulosajoa kahden minuutin sisään

LIIGA / Uutinen
Turussa alkoi tapahtua TPS:n ja HIFK:n välisessä ratkaisevassa ottelussa.
Turussa pelataan TPS:n ja HIFK:n välistä ratkaisevaa puolivälieräkamppailua. Toisessa erässä sekä Johan Motin että Jonne Tammela saivat suihkukomennuksen.

Jäähysuma ja tunteiden kuumeneminen alkoi, kun HIFK:n Johan Motin taklasi Topias Haapasta päähän keskialueella. Tuomareiden videotarkastuksen jälkeen ruotsalaispuolustaja lähti suihkuun ajassa 26.30.

Haapanen käväisi pukuhuoneen puolella, mutta palasi kaukaloon hetkeä myöhemmin.

Vain kaksi minuuttia myöhemmin TPS:n Jonne Tammela oli ensin maalipaikassa, mutta hetkeä myöhemmin hyökkääjä taklasi Jere Innalaa kulmassa. Pelirangaistus selvisi jälleen videotarkastuksen jälkeen.

Innala palasi vaihtopenkille nopeasti taklauksen jälkeen. Samassa tilanteessa HIFK:n Petteri Wirtanen kävi ottamassa aloituksen, mutta lähti välittömästi sen jälkeen pukukoppiin.

Ottelun puolivälissä TPS johtaa 2–1 Juhani Jasun ja Aarne Intosen maaleilla. HIFK:n ja illan avausmaalin iski Yohann Auvitu