Tunteet kuumenivat Naisten Liigan alemmassa jatkosarjassa – RoKin päävalmentaja Tuomas Liitola ajettiin ulos

Naisten Liiga / Uutinen
Tuomas Liitola joutui jättämään valmennuspuuhat kesken toisessa erässä.
Alavudella kotijoukkue APV kohtasi RoKin Naisten Liigan alemmassa jatkosarjassa. Tunteet kuumenivat kotijoukkueen ollessa 7–0 johdossa. Vieraiden päävalmentaja Tuomas Liitola sai suihkukomennuksen.

Sunnuntaina Naisten Liigan alemassa jatkosarjassa nähtiin naiskiekolle hieman epätavallinen tilanne. Alavudella APV:n ja RoKin välisessä kohtaamisessa vierasjoukkue RoKin päävalmentajan Tuomas Liitolan tunteet kuumenivat juuri ennen toisen erän loppumista ulosajon arvoisesti.

Tilanteessa kotijoukkue oli 7–0 johdossa ja vieraiden Maria Heinonen otti jäähyn huitomisesta lyömällä vastustajan mailaa omalla mailallaan kummankin pelaajan ollessa polvillaan jään pinnassa.

Liitola oli tuomariston kanssa eri mieltä jäähystä, jonka seurauksena hän sai itse ensiksi kahden minuutin rangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä ja heti perään 20 minuuttisen sopimattomasta käytöksestä tuomaristoa kohtaan.

Kolmannessa erässä RoKi sai pelimerkkinsä koottua ja aloitti hurjan kirin. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkue APV:n voittoon lukemin 7–5.