Tulevana viikonloppuna pelataan NHL:ää Tahoejärven maisemissa – Golden Knights pelaa seurahistoriansa ensimmäisen ulkoilmaottelun

NHL / Uutinen
Golden Knights tekee seurahistoriaa tulevana viikonloppuna.
Kuva © Getty Images
NHL:n historian 31:s ja 32:s ulkoilmaottelu mitellään neljän joukkueen voimin. Avausottelussa Mikko Rantasen edustama Colorado Avalanche pelaa Vegas Golden Knightsia vastaan ja seuraavana päivänä Tuukka Raskin vartioima Boston Bruins kohtaa Philadelphia Flyersin.

NHL:n historiassa on nähty 30 ulkoilmaottelua ja lista pitenee tulevana viikonloppuna kahden ottelun verran Tahoejärven maisemissa. Suomen aikaa lauantaina myöhäisiltana nähdään Läntisen divisioonan kärkikamppailu Colorado Avalanchen ja Vegas Golden Knightsin välillä. Avalanche-paidassa nähdään suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen, joka on iskenyt 13 otteluun 11 (7+4) tehopistettä.

Seuraavana iltana sunnuntaina Tuukka Rask ja Boston Bruins saavat vastaansa Philadelphia Flyersin Itäisen divisioonan kärkikamppailussa. Rask on torjunut yhdeksässä ottelussa 90,57 prosentin varmuudella. Raskin joukkuetoverit Brad Marchand ja Patrice Bergeron ovat iskeneet 14 otteluun 18 tehopistettä, mutta vastustaja Flyersin James van Riemsdyk hönkii aivan heidän takanaan tasapisteissä.

Golden Knightsille viikonlopun ottelu on seurahistorian ensimmäinen ulkoilmaottelu, kun taas Bruinsille, Flyersille ja Avalanchelle ne ovat tulleet aiemmin tutuiksi. Bruins on pelannut ulkoilmassa aiemmin kolmesti, joista viimeisin Chicago Blackhawksia vastaan uudenvuodenpäivänä vuonna 2019.

Avalanche on ulkoillut kahdessa ottelussa, ja viimeksi joukkue kohtasi Los Angeles Kingsin viime vuoden helmikuussa. Flyers on ollut suosittu vastus ulkoilmatapahtumiin, sillä tuleva ottelu on joukkueen historian viides. Edellisen kerran Claude Giroux ja kumppanit haastoivat Pittsburgh Penguinsin vuoden 2019 helmikuussa. Tosin Giroux'ta ei nähdä nyt kaukalossa koronaprotokollan vuoksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle