Tukijat kaikkoavat − lukuisat yrityskumppanit irrottautuvat yhteistyöstä Jokereiden kanssa

KHL / Uutinen
Jokerit menetti kolme yritystukijaansa kertaheitolla.
Kuva © Topi Lainio
Palveluyhtiö Barona, majoitusalan yhtiö Forenom ja yökerho- ja karaokebaaritoimija Bar Ihku lähtevät Jokereiden kumppanilistalta. Barona päätti myös markkinointisopimuksensa seuran kanssa.

Tapahtumatyöntekijöitä Jokereiden KHL-otteluihin Hartwall Arenalle toimittanut palveluyhtiö Barona lopettaa yhteistyösopimuksensa seuran kanssa. Päätöksen taustalla on käynnissä oleva Venäjän ja Ukrainan välinen sotatila. Barona lopettaa myös osapuolten välisen markkinointisopimuksen eli Jokerit menettää yhden merkittävistä sponsoreistaan.

– Tämä on samalla kannanottomme vallitsevaan tilanteeseen Ukrainassa ja Venäjän sotatoimille siellä, Baronan toimitusjohtaja Lassi Määttä kommentoi päätöstä yhtiön tiedotteessa.

Baronan kanssa samalla ovenavauksella lähti yökerho- ja karaokebaaritoimija Bar Ihku, joka tiedotti Twitterissä seuran ja ketjun välisen markkinointisopimuksen päättyneen välittömästi 24. helmikuuta. Myös majoitusalan yhtiö Forenom jättää Jokerit lopettamalla markkinointisopimuksensa seuran kanssa.

Viimeisimpien tietojen mukaan Jokerit olisi vetäytymässä ensi viikolla alkavista KHL:n pudotuspeleistä, jossa sen oli määrä kohdata Spartak Moskova.

Uutista päivitetty 24.2. klo 19.05: Lisätty tieto Forenomin vetäytymisestä, myös otsikkoa päivitetty.

» Lähetä palautetta toimitukselle