Toronto Maple Leafs jatkosopimukseen päävalmentaja Sheldon Keefen kanssa

NHL / Uutinen
Sheldon Keefe sai jatkoa Toronto Maple Leafsin peräsimessä.
Kuva © Joel Auerbach
Toronto Maple Leafs on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Sheldon Keefen kanssa. Maple Leafsin uusi GM Brad Treliving kertoi pelaajien palautteen olleen tärkeässä osassa joukkueen päävalmentajatilannetta pohtiessa.

Toronto Maple Leafs tiedotti keskiviikkona tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Sheldon Keefen kanssa. Keefe jatkaa sopimuksen myötä Maple Leafsin peräsimessä seuraavat kolme kautta, koska hänen aiempi sopimus umpeutuu vasta ensi keväänä.

42-vuotias Keefe on valmentanyt Maple Leafsia jo vuoden 2019 marraskuusta, kun hän siirtyi joukkueen peräsimeen potkut saaneen Mike Babcockin tilalle. Maple Leafs on edennyt Keefen alaisuudessa aina pudotuspeleihin, mutta toiselle kierrokselle joukkue eteni ensimmäisen kerran vasta viime keväänä.

Keefen jatkoa on pidetty Maple Leafsin entisen GM Kyle Dubasin lähdön myötä hieman epävarmana, mutta joukkueen uusi pomo Brad Treliving osoitti jatkosopimuksella luottonsa nuorehkoon päävalmentajaansa.

− Kun olen aiemmin katsellut häntä ulkopuolelta ja nyt viettänyt paljon aikaa Sheldonin kanssa, ajattelen että hän on huippuvalmentaja. Hän on kaivautunut syvälle tähän ryhmään. Hän on mielestäni älykäs, loistava kommunikaattori ja hän on hyvin tekemisissä pelaajien kanssa, Treliving kertoi.

Trelivingin mukaan Keefen jatkosopimukseen liittynyt prosessi oli hieman erilainen, koska hän itse vasta tutustuu organisaatioon. Keefen jatkosopimus kuitenkin sai "Leafsin" pelaajistolta vahvan tuen, joten se teki päätöksen helpommaksi.

− Otin ehdottomasti palautetta vastaan pelaajilta. Se oli aika mielenkiintoista, koska olen vielä tutustumassa pelaajiin. Tilanne on hieman ainutlaatuinen, ja loppujen lopuksi sinun täytyy olla hieman varovainen pelaajilta saamasi palautteen kanssa, Treliving kertoi.

Trelivingin mukaan Keefe vaatii pelaajilta paljon, mutta valmentajan viesti on uponnut Maple Leafsin miehistöön.

− Välillä on epämiellyttäviä aikoja, koska hän on vaativa ja työntää pelaajia eteenpäin. Mutta siellä on todellista luottamusta. Sain pelaajilta viestin, että he luottavat Sheldoniin ja siihen, että hän tekee oikean asian heidän eteensä, Treliving avasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle