Tonni täyteen? – Konkaripakki Laatikaisen mittavalle uralle jatkoa Hämeenlinnassa

LIIGA / Uutinen
Arto Laatikaisen pitkä liigaura jatkuu Hämeenlinnassa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Kolme edellistä kautta HPK:ssa pelannut Arto Laatikainen on tehnyt jatkosopimuksen hämeenlinnalaisseuran kanssa.

Tuhannen pelatun liigaottelun rajapyykkiä lähestyvä Arto Laatikainen, 40, on tehnyt yksivuotisen sopimuksen HPK:n kanssa. Kaudesta 2018-2019 lähtien HPK:ta edustanut Laatikainen palasi Hämeenlinnaan kesken viime kauden aloitettuaan kautensa Mestiksessä kotikaupunkinsa seuran Kiekko-Espoon riveissä.

− Tiedämme, että Arto on todella luotettava pelaaja. Jokainen menestyvä joukkue tarvitsee sellaisen pelaajan, joka pystyy tilanteessa kuin tilanteessa pelaamaan luotettavasti. Kauden aikana tulee hyviä ja vaikeita hetkiä ja silloin Lada pystyy pitämään fokuksen oikeissa asioissa. Sama koskee myös pelin sisällä vaihtelevia hyviä ja haastavia hetkiä, aina hän pystyy käsittelemään tilanteen ja pelaamaan luotettavasti, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

Kolminkertainen liigamestari on pelannut 984 runkosarjaottelua. Mestaruudet hän on voittanut JYPissä 2012, Kärpissä 2015 ja HPK:ssa 2019. Lisäksi Laatikaisella on palkintokaapissaan myös Ruotsin pääsarjan Elitserienin mestaruus vuodelta 2009. Laatikainen pelasi kaudet 2008-2011 Färjestadissa, muutoin puolustajan ura on edennyt kotimaan kentillä.

− Joukkueella oli hyvä draivi kauden loppupuoliskolla, joten nopeasti päädyimme jatkosopimukseen. Toisaalta, kun jäimme ulos playoffseista, jäi sopivasta myös nälkää jatkaa. Tietysti piti tarkistaa kotiasiat, mutta nopeasti löytyi sävel sille, että jatkan, kertoo puolestaan Laatikainen.

Toivolan mukaan joukkueen rakennus on yhä kesken. Hämeenlinnalaiset julkaisevat lähipäivinä kolme jatkosopimusta ja neljä sopimusta uusien pelaajien kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle