Toni Koivisto ja Kristian Pospisil jatkavat Lukossa − "Omalla tavallaan poikkeuksellinen pelaaja"

LIIGA / Uutinen
Toni Koivisto kamppailee Lukon väreissä ensi kaudellakin.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Lukko on solminut vuoden jatkosopimukset hyökkääjiensä Toni Koiviston ja Kristian Pospisilin kanssa.

Toni Koivisto aloittaa Lukossa jo 14. kautensa vuoden jatkosopimuksen myötä. Hän on 680 ottelullaan raumalaisten ottelutilastossa toisena Erik Hämäläisen jälkeen.

− Toni Koiviston tuntee lähes kaikki jääkiekkoa seuraavat ihmiset. Kauden ensimmäinen puolisko oli "Tontolta" tällä kaudella hieman nihkeä eikä ihan päässyt sille tasolle jota odotettiin. Kun joulupukki oli käynyt niin en tiedä mitä lahjoja Toni sai, mutta hän pelasi sen jälkeen erinomaisen hyvää jääkiekkoa, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo tiedotteessa.

Viime kaudella Raumalle tullut 23-vuotias slovakialainen Kristian Pospisil jatkaa niin ikään joukkueen riveissä ensi kaudella. Hyökkääjä iski 54 pelaamassaan ottelussa 34 pistettä.

− Omalla tavallaan poikkeuksellinen pelaaja. Hän pystyy luomaan maalipaikan tai tekemään maalin ihan tyhjästä. Vaikka on sellainen pelitilanne kentällä ettei omalla joukkueella ole mitään etua, niin hän saattaa sekunnissa muodostaa vahvan edun meille. Maalinälkäinen kaveri, joka pystyy sellaisiin ratkaisuihin,luonnehtii urheilujohtaja Sahlstedt.

» Lähetä palautetta toimitukselle