Toni Kallela lopettaa uransa 27-vuotiaana − "Päätös ei missään nimessä ollut helppo"

LIIGA / Uutinen
Kallela jättää hyvästit kiekkokaukaloille.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com

Toni Kallela ilmoitti päätöksestään sosiaalisen median kanavissaan Instagramissa ja Twitterissä. Päätökseen ajoivat keväällä tehty lonkkaoperaatio ja nykyinen tilanne.

− Päätökset uran lopettamisesta ovat syntyneet tämän kesän aikana. Keväällä minulta operoitiin molemmat lonkat toista kertaa urani aikana ja ajatukseni oli niiden ehdoilla muutama vuosi vielä pelata. En ole töitä löytänyt ja olen miettinyt tulevaisuuden eri vaihtoehtoja oman hyvinvoinnin, terveyden ja taloudellisen tilanteen kautta. Päätös ei missään nimessä ollut helppo, mutta sitä helpotti ajatus siitä, että muutaman vuoden päästä se olisi kuitenkin pitänyt tehdä oman terveyden takia, Kallela kertoo.

Kallela ehti edustaa Liigassa KalPaa, Tapparaa, Ilvestä, Ässiä ja Sportia yhteensä 201 ottelussa. Pisteitä kertyi 84, joista puolet Sportin riveissä kaudella 2018−19. Ulkomailla Kallela pelasi ruotsalaisseurojen Mora IK:n sekä Skellefteå AIK:n, saksalaisen Eispiraten Crimmitschaun ja tanskalaisen Herning Blue Foxin riveissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle