Tommi Niemelä kävi kipakan keskustelun Liiga-pomon kanssa Nokia-areenan käytävillä

LIIGA / Uutinen
Pelicans-päävalmentaja Tommi Niemelä keskusteli Liigan viestintäjohtaja Tuomas Nyholmin kanssa.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä ilmaisi tyytymättömyytensä tuomarilinjaan keskusteltuaan Liigan viestintäjohtaja Tuomas Nyholmin kanssa Nokia-areenan pelaajakäytävällä lauantain ottelun jälkeen.

Niemelä on moneen otteeseen finaalisarjan aikana sanonut, että hän ei saa kommentoida ottelun tuomarilinjaa. Sama virsi kuultiin myös lauantaina, kun kolmannen ottelun tuomarointilinja herätti kysymyksiä niin Tappara- kuin Pelicans-leireissä.

– Minulle on annettu selvät ohjeet, etten saa niitä kommentoida, vaikka muuta väitettiinkin tänään Liigan puolelta, kertoi Niemelä ottelun lehdistötilaisuudessa.

Niemelän kommenttien uskotaan hiertäneen Liigan toimistolla, sillä Nyholm kertoi lauantaina Ilta-Sanomille, ettei Liiga ole rajoittanut valmentajien kommentointia pelien jälkeen, vaan hän toivoisi sen tehtävän kunnioituksella.

Niemelän ja Nyholmin keskustelusta kuului, kuinka Niemelä kertoi olleensa finaalisarjan aikana erittäin rauhallinen asiaa käsiteltäessä. Hän ilmaisi tyytymättömyytensä siihen, ettei voi kommentoida asioita suoraan.

Nyholm vastasi monesti Niemelälle tämän tietävän, mikä linja on, jonka jälkeen Niemelä poistui keskustelusta nopeasti.

Vastaavanlainen tapaus nähtiin finaaleissa myös vuonna 2016, kun silloinen HIFK:n päävalmentaja Antti Törmänen ei suostunut kommentoimaan jäällä tapahtunutta. Tähän hän kertoi syyksi useasti, että hän saisi Liigalta sakon, mikäli kommentoisi asiaa haastattelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle