Tommi Miettinen jatkaa KalPan päävalmentajana myös tulevilla kausilla

LIIGA / Uutinen
Miettinen jatkaa KalPan penkin takana.
Tommi Miettisen uusi sopimus pitää miehen päävalmentajana kevääseen 2023 saakka.

KalPa ja Tommi Miettinen, 44, ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan nykyäänkin päävalmentajana toimiva Miettinen jatkaa kuopiolaisten luotsina kevääseen 2023 saakka. Hänen edellinen sopimuksensa olisi päättynyt kuluvaan kauteen.

− Olemme tyytyväisiä, että saimme hyvissä ajoin ja hyvässä yhteisymmärryksessä sovittua tämän päävalmentaja sopimuksen. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, mihin suuntaan pelaaminen on kehittynyt ja tällä tiellä haluamme pysyä jatkossakin. 

− Työnteon kulttuuri ja pelaajien eteenpäin vieminen ovat meille tärkeitä asioita ja Tommi ottaa ne hyvin huomioon joukkueen jokapäiväisessä tekemisessä. Se on meille tärkeä voimavara nyt ja tulevaisuudessa, kommentoi KalPan urheilujohtaja Anssi Laine tiedotteessa.

Miettinen on valmentajaurallaan työskennellyt KalPan A-nuorissa sekä Mestiksen IPK:ssa. Meneillään oleva kausi on hänen toinen päävalmentajakautensa kuopiiolaisten riveissä.

− Itselläni on vahva tunne, että työ on kesken ja todella monen pelaajan kanssa tehty yhdessä pitkään töitä, aina A-nuorista asti. Uskomme vahvasti, että pystymme edelleen kehittämään peliä ja pelaajia sekä samalla olemaan kilpailykykyisiä, Miettinen toteaa.

KalPan muu valmennusryhmä tuleville kausille julkaistaan kauden 2020−21 päätyttyä.

» Lähetä palautetta toimitukselle