Tomi-Pekka Kolu siirtyy sivuun Pelicansin toimitusjohtajan paikalta − yhtiö aloittaa toiset yt-neuvottelut

LIIGA / Uutinen
Pelicans aloittaa toisen yt-neuvottelukierroksen.
Kuva © Topi Lainio
Toimitusjohtajavaihdoksen lisäksi Lahden Pelicans Oy ja Pelicans Ravintolat Oy aloittavat yt-neuvottelut syyskuussa, jossa mahdolliset lomautukset koskevat kaikkia työntekijöitä.

Vuodesta 2004 asti Pelicansin palveluksessa ollut Tomi-Pekka Kolu jättää tehtävänsä Lahden Pelicans Oy:n toimitusjohtajana. Hän astui tehtävään neljä vuotta sitten markkinointijohtajan pestistä.

− Pitkä tie on kuljettu turkoosisydän rinnassa. Ensin pelaajana ja sen jälkeen toimistotehtävissä. Olemme saaneet yhdessä paljon aikaan, mutta tietenkin kulunut vuosi on ollut monella tapaa raskas ja haasteellinen. Luovutan soihdun nyt seuraavalle kantajalle ja toivon Lahti-kiekolle menestyksekästä tulevaisuutta, Kolu kommentoi tiedotteessa.

Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa toistaiseksi Pasi Nurminen. Tiedotteessa kerrotaan myös, että Lahden Pelicans Oy ja Pelicans Ravintolat Oy aloittavat yhteistoimintaneuvottelut 1.9.2020. Yt-neuvotteluiden on määrä päättyä 14.9.2020.

Pelicans tiedottaa yt-neuvotteluiden alkavan pääasiassa taloudellisista syistä, jotka nykyinen maailmantilanne aiheuttaa. Yt-neuvottelut ovat seuran mukaan myös varotoimenpide ajatellen molempien yhtiöiden lähivuosien toimintaa.

− Muuttunut toimintaympäristö pakottaa myös meitä uudistumaan. Toinen yt-kierros on osa prosessia, jossa tulemme uudistamaan organisaation rakennetta, Nurminen perustelee.

Mahdolliset lomautukset voivat koskettaa kaikkia yhtiön työntekijöitä ja mahdolliset irtisanomiset voivat kohdistua enintään kymmeneen yhtiön työntekijään.

Muokattu 26.8.2020 kello 9.36: Otsikon sanamuotoa vaihdettu muodosta "jättää tehtävänsä" muotoon "siirtyy sivuun".

Muokattu 26.8.2020 kello 9.44: Kuva vaihdettu vastaamaan paremmin otsikon sisältöä.

» Lähetä palautetta toimitukselle