Tomi Karhunen solmi Kärpät-lainansa jatkoksi loppukauden sopimuksen Ouluun

LIIGA / Uutinen
Karhunen aloitti kauden HIFK-paidassa.
Torstaina sopimuksensa HIFK:n kanssa purkanut Tomi Karhunen on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen Kärppien kanssa.

Kärpät tiedotti torstaina solmineensa loppukauden mittaisen sopimuksen maalivahti Tomi Karhusen kanssa. Ennen sopimusta kuukauden ajan lainasopimuksella Oulussa torjunut 34-vuotias purki pelaajasopimuksensa HIFK:n kanssa torstaina, mikä vapautti oululaislähtöisen maalivahdin solmimaan sopimuksen Kärppien kanssa.

Karhunen solmi ennen kautta yksivuotisen sopimuksen HIFK:hon, mutta loukkaantui ennen kauden alkua. Tervehdyttyään pelikuntoon hän siirtyi Kärppiin paikkaamaan alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin matkannutta Niklas Kokkoa.

Korhonen torjui lainapestinsä aikana viisi ottelua torjuntaprosentilla 90,67. Päästettyjen maalien keskiarvo otteluissa oli 2,80.

– Kun Tomi joulukuun alkupuolella tuli Ouluun, oli ensimmäinen ajatus, että on hienoa saada tuttu ja luotettava kaveri paikkaamaan hetkellistä vajausta maalivahtiosastolla. Hyvien peliesitysten myötä huomasimme kuitenkin, että hän voisi jatkoakin ajatellen olla meille hyödyllinen pelaaja, Kärppien urheilujohtaja Lasse Kukkonen kertoi seuran tiedotteessa.

– Olen iloinen, että saimme kiinnitettyä Tomin loppukaudeksi, ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkueen vahvuuteen, Kukkonen päätti.

Kärpät on torstain Liiga-kierroksen jälkeen sarjataulukossa viidentenä.

» Lähetä palautetta toimitukselle