Tomi Iso-Mustajärvi lähtee SaiPasta omasta aloitteestaan – ura jatkuu Slovakiassa

LIIGA, Muut Sarjat / Uutinen
Iso-Mustajärvi kantoi SaiPan paitaa neljällä perättäisellä kaudella.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Iso-Mustajärven pelit jatkuvat Slovakian pääsarjan Nové Zámkyssa neljän muun suomalaisen seurassa.

Kolmannen kokonaisen kaudensa SaiPassa aloittanut Tomi Iso-Mustajärvi lähtee seurasta. SaiPa ja Iso-Mustajärvi purkivat sopimuksensa viikonloppuna pelaajan aloitteesta.

Keskushyökkääjänä pelaavan Iso-Mustajärven sopimus olisi päättynyt tulevaan kevääseen. Kuluvalla kaudella 2020-21 hän jäi keltamustissa vähälle vastuulle ja sai peliaikaa vain neljässä Liiga-ottelussa. Pistesarake jäi otteluissa tyhjäksi.

Iso-Mustajärven uusi seura selvisi maanantaina, kun Slovakian pääsarjassa pelaava HC Nové Zámky tiedotti kiinnittäneensä hyökkääjän. Seurassa pelaa ennestään jo neljä suomalaista: maalivahti Henri Kiviaho, puolustaja Markus Västilä sekä hyökkääjät Janne Seppänen ja Erik Embrich. Viikonloppuna slovakialaisseurasta sai puolestaan lähteä hyökkääjä Rasmus Hämäläinen.

Iso-Mustajärvi kuului SaiPan sopimuspelaajiin kesästä 2018. Hän debytoi Liigassa lainalla Mestiksen Ketterästä 2017-18 juuri SaiPassa. Kummallakin kahdella kokonaisella Liiga-kaudellaan hän merkkautti 13 tehopistettä. 

Aiemmin urallaan Iso-Mustajärvi on edustanut SaiPan ja Ketterän lisäksi LeKiä Mestiksessä ja Kooveetä Suomi-sarjassa. Nové Zamký on hänen ensimmäinen ulkomainen seuransa.

» Lähetä palautetta toimitukselle