Tom Wilson kuuden vuoden jatkosopimukseen Capitalsin kanssa - "Hän on korvaamaton osa joukkuettamme"

NHL / Uutinen
Wilson oli viime kevään pudotuspeleissä arvokas osa Capitalsin hyökkäystä.
Kuva © Getty Images
Tom Wilson ja Washington Capitals ovat päässeet yhteisymmärrykseen kuuden vuoden ja 31 miljoonan dollarin jatkosopimuksesta.

Hyökkääjä Tom Wilson, 24, on tehnyt kuuden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Washington Capitalsin kanssa. Uuden sopimuksen myötä Wilson ansaitsee keskimäärin 5,17 miljoonaa dollaria kautta kohden. Kaudesta 2020-2021 eteenpäin sopimuksessa on myös muunneltu siirron estävä pykälä.

- Tom on korvaamaton osa joukkuettamme ja olemme iloisia, että hän sitoutui tekemään pitkäaikaisen sopimuksen kanssamme. Hän on ainutlaatuinen pelaaja tässä liigassa. Uskomme, että hän jatkaa kehitystään ja 24-vuotiaana hänen uransa parhaat vuodet ovat vasta tulossa, kommentoi Capitals-GM Brian MacLellan.

Wilson laittoi viime kaudella runkosarjassa henkilökohtaiset maali- ja piste-ennätyksensä uusiksi. Hän osui 78 pelaamassaan ottelussa 14 kertaa ja teki yhteensä 35 tehopistettä. Wilson jatkoi vahvoja otteitaan pudotuspeleissä, joissa hän teki 21 pelaamassaan ottelussa viisi maalia ja yhteensä 15 tehopistettä.

Wilson on tehnyt koko NHL-uransa aikana 391 pelaamassaan runkosarjaottelussa 35 maalia ja 104 tehopistettä. Hän on Capitalsin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2012.

» Lähetä palautetta toimitukselle