Todellinen šokkisiirto pohjoisesta pääkaupunkiin – Ville Leskinen viittasi kintaalla Kärpille ja siirtyy HIFK:n paitaan

LIIGA / Uutinen
Ville Leskinen jatkaa uraansa HIFK:ssa.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Viime kausien tehohyökkääjä palaa Liigaan, mutta Kärppien sijasta HIFK:n joukkueeseen.

25-vuotias hyökkääjä Ville Leskinen siirtyy tämän ja ensi kauden kattavalla sopimuksella Helsingin IFK:n joukkueeseen. Seura kertoi sopimuksesta Bättre Folk -palvelussaan.

Alkukauden Leskinen edusti ruotsalaista Färjestads BK:ta, mutta ura Karlstadissa jäi vain 14 ottelun mittaiseksi tehoin 4+2.

Leskisen HIFK-pesti on erityisen kova pala Oulussa, sillä tuulennopea hyökkääjä säkenöi kolmella edellisellä kaudella Kärppien riveissä. Viime kaudella Leskinen jäi niukasti toiseksi runkosarjan pistepörssissä 57 tehopisteellä, mutta toisaalta voitti pudotuspelien pistepörssin.

Kalevan tietojen mukaan Kärpät oli halukas palauttamaan Leskisen Ouluun loppukaudeksi, mutta runkosarjaa johtavan seuran tarjous ei miellyttänyt oululaislähtöistä pelaajaa.

– Päätös ei ollut minulle missään nimessä helppo, mutta välillä tilanteet ovat tällaisia. Kärpät on kasvattajaseurani ja sillä tavalla ykkösseura aina. Kärpät ei vain sopinut tähän kohtaan. Siellä on paljon hyökkääjiä, Leskinen kommentoi Kalevalle HIFK-sopimustaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle