Timrå vahvisti Olli Jokisen siirtyvän seuran päävalmentajaksi kaksivuotisella sopimuksella

SHL / Uutinen
Olli Jokinen valmensi Jukureita kolmen kauden verran.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
SHL-seura Timrå IK vahvisti solmineensa Olli Jokisen kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Timrå IK vahvisti maanantaina, että Jukureita kolmen edellisen kauden ajan valmentanut Olli Jokinen hyppää SHL-seuran penkin taakse. Sopimus on kestoltaan kaksivuotinen, ja se sisältää option kolmannesta kaudesta.

– Olemme erittäin onnellisia, että saamme Ollin Timrån päävalmentajaksi. Hänellä on takanaan pitkä ja menestyksekäs pelaajaura ja hänellä on paljon kokemuksia, joista on hyötyä pukukopissa, seuran urheilujohtaja Kimmo Kapanen kommentoi.

Sopimuksen myötä Jokinen lähtee ensimmäistä kertaa valmentamaan pääsarjatason joukkuetta Suomen ulkopuolelle. Jukureissa edelliset kolme kautta ovat tuoneet runkosarjassa sijoitukset viisi, 11 ja kaksi, mutta pudotuspeleissä tie ei kertaakaan vienyt välierävaiheeseen saakka.

– Filosofiani on, että treenaaminen on kovempaa kuin pelaaminen ja tämän ajatuksen kautta haluan tarjota seuran kannattajille viihdyttävää kiekkoa, Jokinen kertoi.

Timrå sijoittui tällä kaudella SHL:n runkosarjassa kahdeksanneksi. Pudotuspeleissä se putosi ensimmäisellä kierroksella hävittyään Röglelle suoraan otteluvoitoin 2–0.

» Lähetä palautetta toimitukselle