Theodore seitsemän vuoden jatkosopimukseen Golden Knightsin kanssa - kokonaisarvo yli 36 miljonaa dollaria

NHL / Uutinen
Golden Knightsin johdolla on kova luotto Theodoreen.
Kuva © Getty Images
Golden Knightsin avainpuolustaja Shea Theodore on solminut seitsemän vuoden mittaisen ja 36,4 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen seuran kanssa.

Puolustaja Shea Theodore, 23, on allekirjoittanut seitsemän vuoden mittaisen ja yhteensä 36,4 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Vegas Golden Knightsin kanssa. Theodoren jatkosopimus vaikuttaa joukkueen palkkakattoon 5,2 miljoonan dollarin verran.

Theodore siirtyi Golden Knightsiin Anaheim Ducksista laajennusvaraustilaisuudessa kesällä 2017. Hän teki viime kaudella 61 pelaamassaan runkosarjaottelussa tehopisteet 6+23. Pudotuspeleissä Theodore oli Stanley Cup -finaaleihin edenneen Golden Knightsin tehokkain puolustaja, kun hän kirjautti 20 otteluun kolme maalia ja yhteensä 10 tehopistettä. 

Koko NHL-uransa aikana nuori kanadalaispuolustaja on tehnyt 114 runkosarjaotteluun 11 maalia ja yhteensä 46 tehopistettä. AHL:n puolella Theodore on iskenyt yhteensä 97 ottelussa tehopisteet 23+56. Hän on Ducksin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2013. 

» Lähetä palautetta toimitukselle