The Hockey News: Susanna Tapani ja Noora Räty ovat ensi kaudella joukkuekavereita − taitava hyökkääjä liittymässä Rivetersiin

MAAJOUKKUE, Muut Sarjat / Uutinen
Tapani on kokenut ja taitava arvokisakonkari.
The Hockey News kertoo lähteisiinsä vedoten, että Tapani edustaa PHF:ssä pelaavaa Metropolitan Rivetersiä ensi kaudella. Toinen suomalaistähti Noora Räty teki vastikään sopimuksen kyseisen joukkueen kanssa. Rivetersillä on myös suomalainen päävalmentaja.

Pohjoisamerikkalainen arvostettu jääkiekkomedia The Hockey News kertoi Suomen aikaa myöhään tiistai-iltana, että Naisleijonien monivuotinen huippuhyökkääjä Susanna Tapani pelaisi ensi kaudella PHF:ää Metropolitan Rivetersissä.

Riveters on todellinen suomalaisjoukkue, sillä sitä valmentaa entinen maajoukkuehyökkääjä Venla Hovi ja pelaajistossa ovat ensi kaudella varmuudella ainakin tähtivahti Noora Räty ja huippupakki Minttu Tuominen. Viime kaudella newjerseyläisten vahvuudessa pelasivat Tuomisen lisäksi Anna Kilponen ja Eveliina Mäkinen.

Tapani ei pelannut kaudella 2022−23 jääkiekkoa, vaan keskittyi lätkäuransa varrellakin suurta roolia näytelleeseen ringetteen. Viimeksi Tapani pelasi jääkiekkoa Venäjän liigaa tahkoavassa kiinalaisjoukkueessa KRS Vanke Raysissa. 

30-vuotias Tapani on voittanut maajoukkueessa ollessaan useita arvokisamitaleja. Lisäksi hän on Venäjän mestari.

» Lähetä palautetta toimitukselle