The Athletic: Wild ostaa kokeneiden Zach Parisen ja Ryan Suterin sopimukset ulos

NHL / Uutinen
Parise ja Suter pelasivat pitkään Wildissa.
Kuva © Getty Images
Molempien sopimusta oli jäljellä vielä neljä vuotta. Parisen ja Suterin sopimusten ulosostosta kertoi The Athletic -julkaisu.

The Athletic kertoo, että NHL-seura Minnesota Wild ostaa ulos sen pitkäaikaisten pelaajien Zach Parisen, 36, ja Ryan Suterin, 36, sopimukset. Molemmat pelaajat varattiin NHL:ään vuoden 2003 varaustilaisuudessa − Parisen ensimmäisen kierroksen 17. pelaajana New Jersey Devilsiin ja Suterin jo avauskierroksen seitsemäntenä.Nashville Predatorsiin.

Sekä Parisen että Suterin sopimusta oli jäljellä vielä neljä vuotta. Wildille aiheutuu palkkakattoon ulosostojen myötä vuosille 2022−23 noin 12,7 miljoonan dollarin rasite ja vuosille 2023−25 vastaava summa on 14,7 miljoonan dollarin luokkaa.

Kaksikko on pelannut pitkään edustaen Wildia. Parise ja Suter siirtyivät kumpikin tahoiltaan minnesotalaisten riveihin kaudeksi 2012−13. Yhteensä Parise on pelannut NHL:ssä 1060 runkosarjaottelua ja Suterin vastaava lukema on 1198.

Viime kaudella Parise teki 45 runkosarjaottelussa 18 pistettä. Suter merkkautti 56 kamppailussa 19 pistettä.

Molemmat ovat olleet Yhdysvaltojen maajoukkueen vakiokasvoja. Parise ja Suter ovat voittaneet olympiahopean lisäksi U20 sekä U18 kultamitalit.

» Lähetä palautetta toimitukselle