Teuvo Teräväinen Hurricanesin koronapotilaiden joukossa − neljällä pelaajalla positiivinen testitulos

NHL / Uutinen
Teräväinen on koronatartunnan saaneiden joukossa.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanesin joukkueessa on ilmennyt koronavirustartuntoja ja Teuvo Teräväinen on yksi positiivisen testituloksen saaneista. Joukkueen seuraava ottelu siirrettiin tartuntojen tultua ilmi.

TSN:n toimittaja Frank Seravalli kertoi Twitterissä, että Teuvo Teräväinen on yksi Carolina Hurricanesin pelaajista, jotka ovat sairastuneet koronaviruksen aiheuttamaan tautiin. Suomalaisen lisäksi positiivisen testituloksen saivat hyökkääjät Warren Foegele, Jordan Martinook ja puolustaja Jaccob Slavin.

Myös joukkueen kapteeni Jordan Staal on tällä hetkellä koronaprotokollan takia sivussa Hurricanesin toiminnasta, mutta hänet oli asetettu listalle jo ennen nyt ilmenneitä tartuntoja.

Hurricanes ehti pelata kolme ottelua runkosarjassa ennen koronavirustartuntojen ilmaantumista. Aiemmin NHL:ssä Dallas Starsissa havaittiin tartuntoja eikä teksasilaisjoukkue ole vielä päässyt aloittamaan kauttaan.

Uutista korjattu kello 0.25: positiivisten tartuntojen määrä korjattu viidestä neljään.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta juniorit odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.

Lue myös