Teuvo Teräväinen Hurricanesin koronapotilaiden joukossa − neljällä pelaajalla positiivinen testitulos

NHL / Uutinen
Teräväinen on koronatartunnan saaneiden joukossa.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanesin joukkueessa on ilmennyt koronavirustartuntoja ja Teuvo Teräväinen on yksi positiivisen testituloksen saaneista. Joukkueen seuraava ottelu siirrettiin tartuntojen tultua ilmi.

TSN:n toimittaja Frank Seravalli kertoi Twitterissä, että Teuvo Teräväinen on yksi Carolina Hurricanesin pelaajista, jotka ovat sairastuneet koronaviruksen aiheuttamaan tautiin. Suomalaisen lisäksi positiivisen testituloksen saivat hyökkääjät Warren Foegele, Jordan Martinook ja puolustaja Jaccob Slavin.

Myös joukkueen kapteeni Jordan Staal on tällä hetkellä koronaprotokollan takia sivussa Hurricanesin toiminnasta, mutta hänet oli asetettu listalle jo ennen nyt ilmenneitä tartuntoja.

Hurricanes ehti pelata kolme ottelua runkosarjassa ennen koronavirustartuntojen ilmaantumista. Aiemmin NHL:ssä Dallas Starsissa havaittiin tartuntoja eikä teksasilaisjoukkue ole vielä päässyt aloittamaan kauttaan.

Uutista korjattu kello 0.25: positiivisten tartuntojen määrä korjattu viidestä neljään.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
IS: Koronavirus iski karulla tavalla Rasmus Ristolaiseen – "Tässä ei nyt ihan hetkeen pelata"
19.2.2021 15:24
Buffalo Sabresin tähtipuolustaja Rasmus Ristolainen kertoi kärsineensä hyvin vaikeista koronaviruksen oireista ja fyysisen kuntonsa romahtamisesta.
Uutinen
Koko Kokkolan Hermes karanteeniin − Neljä ottelua siirtyy uuteen ajankohtaan
16.2.2021 22:39
Kokkolan Hermes pelaajia ja toimihenkilöitä myöten on asetettu 1. maaliskuuta asti kestävään karanteeniin. Karanteenin vuoksi neljä ottelua joudutaan siirtämään.
Uutinen
Mestis jatkuu 12 joukkueen voimin − "Pelien jatkamista piti harkita huolellisesti kaikkien sidosryhmien kannalta"
4.2.2021 13:51
Mestis jatkuu 13. helmikuuta. SaPKo ja RoKi jättävät kauden kesken, joten 14 joukkueen sarja supistuu hieman.

Lue myös