Teräväinen viiden vuoden rahakkaaseen sopimukseen Hurricanesin kanssa - "Hän on yksi hyökkäyksemme kulmakivistä"

NHL / Uutinen
Kuluva kausi on Teräväisen kolmas Hurricanes-paidassa.
Kuva © Getty Images
Suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen on solminut viiden vuoden mittaisen ja 27 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa.

Carolina Hurricanes on solminut suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväisen kanssa viiden vuoden mittaisen ja 27 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Teräväinen ansaitsee tuoreen sopimuksensa myötä keskimäärin 5,4 miljoonaa dollaria kautta kohden. Sopimus astuu voimaan ensi kaudella. 

- Teuvo on parantanut otteitaan kausi kaudelta koko NHL-uransa ajan. Hän on vakiinnuttanut itsensä yhtenä hyökkäyksemme kulmakivistä nyt ja tulevaisuudessa, kommentoi Hurricanes-GM Don Waddell seuran julkaisemassa tiedotteessa.

Teräväinen, 24, on tehnyt tällä kaudella 48 pelaamassaan ottelussa tehopisteet 10+29. Yhteensä suomalaishyökkääjä on tehnyt 326 pelaamassaan NHL:n runkosarjaottelussa 65 maalia ja yhteensä 189 tehopistettä. Hän voitti Stanley Cupin Chicago Blackhawksin paidassa kaudella 2014-2015. 

Teräväinen on edustanut maajoukkuetasolla Suomea niin nuorten kuin aikuistenkin arvokisoissa. Hän on alle 20-vuotiaiden maailmanmestari vuodelta 2014 voittaen myös turnauksen pistepörssin tehden seitsemässä ottelussa tehot 2+13. Teräväinen siirtyi Hurricanesiin Blackhawksista kesällä 2016. Alunperin hän on Blackhawksin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2012.

» Lähetä palautetta toimitukselle