Telia saavutti tavoitteensa heti avauskaudellaan − Liiga-lähetyksillä on tällä hetkellä 90 000 tilaajaa

LIIGA / Uutinen
Telia pyyhälsi Sanomien lukujen ohi heti avauskaudellaan.
Kuva © Emil Hansson www.hanssonsphoto.net
Telian Liigan televisiotuote on saavuttanut yhtiön asettamat asiakastavoitteet jo avauskaudellaan, kun maanantaina ylittyi 90 000 aktiivisen tilaajan raja.

Telia Finlandin toimitusjohtaja Stein-Erik Vellan kertoi yhtiön Capital Markets Dayssa (CMD) Liiga-tuotteen tilanteesta ja asiakasmääristä. CMD on suursijoittajille, analyytikoille ja osakevälittäjille tarkoitettu tapahtuma.

Vellan kertoi, että maanantaina Liiga-tilaajien määrässä tuli täyteen Telian tavoitteeksi asettama 90 000 aktiivisen asiakkaan raja. Aktiivisilla asiakkailla on tällä hetkellä voimassaoleva tilaus.

Yhteensä asiakkaita Telian Liiga-paketeilla on ollut 138 000, mikä pitää sisällään muun muassa yksittäisen ottelun ostaneet henkilöt. Siinä joukossa on siis 48 000 sellaista, joilla ei ole tällä hetkellä Telia-tilausta.

Vellan pitikin potentiaalisena, että yhtiö pyrkii käännyttämään noita 48 000 ei-aktiivista asiakastaan takaisin tilaajiksi ja kasvattamaan entisestään aktiivisten tilaajiensa määrää.

Puheenvuoronsa yhteydessä Vellan mainitsi yhtenä Telian haasteena myös sen, miten Liiga-tilaajat saadaan pidettyä asiakkaina myös sen jälkeen, kun asiakkaan kannattaman joukkueen kausi päättyy mahdolliseen putoamiseen pudotuspeleissä.

Koko Liiga-tuotteen kauden osalta toimitusjohtaja kertoi, että yhtiö oletti suurimman osan tilaavan Liiga-pakettinsa henkilökohtaisesti Telian liikkeissä, mutta merkittävästi suurempi osuus tekikin tilauksensa verkossa.

Tämä on helpottanut tilausten käsittelyprosessia Telian kannalta, mutta toisaalta nettiostaminen ei ole tarjonnut myyjille samanlaista mahdollisuutta myydä muita Telian tuotteita samalla kertaa.

Vaikka tarkkoja lukuja Liigan edellisen mediayhteistyökumppanin Sanoman tilaajamääristä ei olekaan julkistettu, Telian 90 000 aktiivista tilaajaa on kuitenkin korkeampi määrä kuin mihin Sanoma pystyi.

» Lähetä palautetta toimitukselle