Telia aloittaa kautensa Pitsiturnauksesta – harjoituskaudella lähetyksissä nähdään lähes kaikki Liiga-joukkueet

LIIGA / Uutinen
Perinteisestä Pitsiturnauksesta alkaa Telian lähetyskausi tulevan kauden osalta.
Telia lähettää viime vuoden tapaan lähetyksiä Liiga-joukkueiden harjoitusotteluista. Yhteensä pelejä näytetään 23 kappaletta.

Liigan mediakumppani Telia julkaisi oman ohjelmansa Liigan harjoitusotteluiden lähetyksistä. Telia avaa oman Liiga-kautensa perinteisellä Pitsiturnauksella elokuun ensimmäisenä perjantaina 2.8. Telia näyttää turnauksen kaikki ottelut.

Pitsiturnauksen jälkeen otteluita on näkyvillä tasaisesti aina Liigan runkosarjan avauksen kynnykselle saakka. Lähetyksissä nähdään myös kansainvälistä väriä, kun televisioitavissa otteluissa nähdään Liiga-joukkueiden haastajina joukkueita KHL:stä, DEL:stä sekä SHL:stä.

Harjoitusotteluita tarjotaan katsottavaksi kaikilta muilta Liiga-seuroilta paitsi Tapparalta. Ottelut lähetetään tuotannollisista syistä ainoastaan Liiga-halleista ja vain yksi ottelu kerrallaan. Selostajina kuullaan tuttuja ääniä jo viime kaudelta.

Harjoitusottelut näkyvät veloituksetta Telian nykyisille Liiga-asiakkaille, joiden tilaus on ollut voimassa 31.5. Harjoitusottelut voi myös ostaa Preaseson -paketilla, jonka hinta on 14,90 euroa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Telia

Kaudesta 2018-19 alkaen Liigan uutena mediakumppanina on toiminut ruotsalaisen Telia Companyn Suomen maayhtiö Telia Finland. Yhteistyösopimus on kuuden vuoden mittainen.

Uutinen
Uutta: Outo tilanne Liigassa – KooKoon Martin Berger taklasi vastustajaa päähän, mutta Liigalla ei ole tietoa, mistä kurinpito näkisi tilanteen
25.1.2020 21:36
KooKoon Martin Bergerin vastustajan päähän kohdistunut taklaus ei tallentunut televisiokameroihin.
Uutinen
Telia saa vihdoin tuotua HTML5-soittimen myös suosituimmille verkkoselaimille
5.12.2019 15:10
Liigan mediakumppani Telia ilmoitti tuovansa viimein käyttöön HTML5 -soittimen myös suosituimmille verkkoselaimille. Safari -selain odottaa vielä HTML5 -soitinta.
Haastattelu
Telian lupaukset toiselle Liiga-kaudelleen: 5G-testejä, valmentajamikitystä, UHD-kuvanlaatua, lehdistötilaisuudet televisioidaan
28.8.2019 9:00
Viime kaudelle Liigan mediakumppaniksi tullut Telia on valmiina uuden kauden alkuun. Yhtiön mukaan ongelmista on otettu oppia. Lähetyksiin luvataan uusia ominaisuuksia.

Lue myös