Tehomies Joose Antonen jatkaa Ilveksessä

LIIGA / Uutinen
Joose Antonen on paiskinut syksyllä tehot 9+9=18.

Viime keväänä kasvattiseuraansa palannut Joose Antonen on tehnyt jatkosopimuksen kauteen 2020–2021 asti. Ilves tiedotti asiasta torstaina. Antonen on Liiga-urallaan edustanut myös JYPiä ja Lukkoa.

23-vuotias Antonen on ollut syksyllä yksi Ilveksen tehokkaista nuorista. 18 tehopisteellä hän on joukkueen toisiksi tehokkain pelaaja, ja Liigankin pistepörssissä yhdeksäs.

– Kausi on sujunut hyvin, ja olen nauttinut pelaamisesta Ilves-paidassa. Seura ja valmennusjohto antoivat kesällä reilun mahdollisuuden lunastaa pelipaikka, ja uskon Ilveksen tarjoavan parhaan mahdollisen kehitysalustan myös jatkossa, kertoi Antonen Ilvekselle.

Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kommentoi Ilveksen kotisivuilla olevansa iloinen sopimuksesta.

– Joose Antosen alkukauden otteet ovat olleet hienoa seurattavaa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että hän löysi Ilveksessä hyvän tekemisen tason. Taitava ja viihdyttävä oma kasvattimme on pelannut hyvällä itseluottamuksella, mikä on tuonut mukanaan onnistumisia. Joosen parhaat pelivuodet ovat vasta edessä, ja on hienoa, että hän haluaa sitoutua kasvattajaseuraansa, kertoi Jalo.

» Lähetä palautetta toimitukselle