Tehohyökkääjät Heikkinen ja Hämäläinen jatkavat Kiekko-Espoossa

MESTIS / Uutinen
Janne Hämäläinen oli menneellä kaudella Kiekko-Espoon pistekunkku.
Kuva © Topi Lainio
Kiekko-Espoon kärkipelaajiin kuuluneet hyökkääjät Jaakko Heikkinen ja Janne Hämäläinen jatkavat joukkueessa. Seura tiedotti myös nuorista paluumuuttajista.

Keskushyökkääjä Jaakko Heikkinen, 26, ja laitahyökkääjä Janne Hämäläinen, 25, olivat viime kaudella Kiekko-Espoon avainpelaajia. Kaksikko latoi pisteitä kovalla tahdilla läpi kauden.

Hämäläinen oli espoolaisten paras pistemies sekä runkosarjassa (18+39) että mestaruuteen huipentuneissa pudotuspeleissä (5+13). Heikkinen oli runkosarjassa joukkueen hyökkääjistä neljänneksi tehokkain (16+26) ja pudotuspeleissä heti Hämäläisen takana (2+14).

Viime kausi oli molemmille hyökkääjille ensimmäinen Espoossa. Denverin yliopistossa kiekkoillut Heikkinen pelasi ennen Kiekko-Espooseen tuloaan Mestistä KeuPassa. Hämäläisen aiempia seuroja ovat muun muassa IPK, SaPKo, Jokipojat ja HIFK.

Kiekko-Espoo kertoi myös kahden poikien maajoukkuerinkiin kuuluvan pelaajan siirtymisestä takaisin seuraan. 17-vuotiaat maalivahti Petteri Rimpinen sekä hyökkääjä Tuomas Suoniemi pelasivat viime kaudella TPS:n nuorissa. 

– Heidän kehityksensä pääpaino on johtaa U20-joukkuetta ensi kaudella. Meidän tavoitteena on auttaa sekä kehittää nuoria espoolaisen kiekon kasvatteja kohti ammattilaisuutta ja haluamme panostaa omiin nuoriimme, kommentoi urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits.

» Lähetä palautetta toimitukselle