Teemu Rautiainen palaa kotiin – taiturille kahden vuoden sopimus HPK:hon

LIIGA / Uutinen
Teemu Rautiainen edusti päättyneellä kaudella KooKoota.
Teemu Rautiainen kiekkoilee seuraavat kaksi kautta HPK:ssa. Hämeenlinna on hyökkääjälle ennestään tuttu paikka, sillä tämän Liiga-ura alkoi kaupungin joukkueen riveissä kaudella 2010–11.

Liiga-seura HPK tiedotti tiistaina solmineensa kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Teemu Rautiaisen, 31, kanssa. Seuran oma kasvatti siirtyy Hämeenlinnaan KooKoosta, jossa Rautiainen vietti edelliset kaksi kautta.

Liiga-uransa HPK:ssa aloittanut Rautiainen on innoissaan kotiinpaluustaan.

– Kotiintulo tuntuu erittäin hyvältä. Pitkään oli jo ideana, että HPK olisi mielenkiintoinen paikka. Totta kai se, että olen pelannut täällä koko junioriuran ja muutaman vuoden Liigaa, lisää intoa entisestään.

– Innoissani olen tulevasta ja tietenkin tuttujen "Musen" (Aleksi Mustonen) ja "Peten" (Petteri Nikkilä) kanssa juteltua halu tulla takaisin vain vahvistui, Rautiainen tunnelmoi seuran tiedotteessa.

Rautiainen pelasi päättyneellä kaudella KooKoossa yhteensä 65 Liiga-ottelua pudotuspelit mukaan lukien. Näissä otteluissa pienikokoinen taitohyökkääjä viimeisteli yhteensä seitsemän maalia ja antoi 26 maaliin johtanutta syöttöä.

HPK:n ja KooKoon lisäksi Ilvestä urallaan edustaneelle Rautiaiselle on kertynyt kaikkiaan 577 Liiga-ottelua, joissa hyökkääjä on summannut tehopisteet 127+169=296.

» Lähetä palautetta toimitukselle