Teemu Ramstedt Kiekko-Espoon riveihin loppukaudeksi − "Hän välittää espoolaisesta kiekosta"

MESTIS / Uutinen
Ramstedt edusti Kiekko-Espoota viimeksi vuosi sitten.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Koko kauden pelaamatta ollut Teemu Ramstedt nähdään loppukauden Mestistä johtavan Kiekko-Espoon riveissä.

Teemu Ramstedt nähtiin tositoimissa kaukalossa melko tarkalleen vuosi sitten, kun Suomi-sarjan kausi keskeytyi koronaviruspandemian takia. 

– Kulunut vuosi on tavallaan odoteltu pelejä, niin on todella hienoa pukea taas Kiekko-Espoon pelipaita päälle. Itse haluan tuoda joukkueeseen hyvin pitkälti samoja asioita, mitä ennenkin uran aikana olen pystynyt tuomaan, eli paljon kiekollista pelaamista keskustassa ja molempiin suuntiin pelaamista, sekä erikoistilanteiden kautta omaa osaamista ja sitä kautta myös tehoja. Näillä pyrin auttamaan joukkuetta parhaani mukaan, kommentoi Ramstedt.

– Olemme jutelleet myös Ramun kanssa pitkin kautta pelaamisesta ja seuramme tilanteesta. Ramu on tykännyt meidän toiminnastamme, välittää espoolaisesta kiekosta ja hän halusi päästä pelaamaan jääkiekkoa. Olemme kiitollisia Ramulle hänen halustaan tulla auttamaan seuraamme siitäkin huolimatta, että emme pysty maksamaan palkkaa pelaamisesta, Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kommentoi.

Kiekko-Espoolla on jäljellä neljä runkosarjaottelua. Joukkue johtaa Mestiksen runkosarjaa, kun sen pistekeskiarvon on hieman alle kymmenyksen toisena olevaa Ketterää parempi.

Ramstedtin siirto oli mahdollinen tässä vaiheessa, sillä hänen pelaajaoikeutensa olivat hänen viimeksi edustamallaan seuralla.

» Lähetä palautetta toimitukselle