Teemu Hartikainen kahden vuoden jatkosopimukseen Salavat Julajev Ufan kanssa

KHL / Uutinen
Teemu Hartikaisella (vas.) ja Philip Larsenilla (oik.) on vielä monta yhteistä vuotta jäljellä KHL:ssä, sillä tanskalaispuolustajankin sopimus ulottuu kevääseen 2022 asti.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Suomalaishyökkääjä Teemu Hartikainen on tehnyt jatkosopimuksen pitkäaikaisen seuransa kanssa.

30 vuotta tänä keväänä täyttävä saava kuopiolaislähtöinen laitahyökkääjä Teemu Hartikainen on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen KHL-seura Salavat Julajev Ufan kanssa.

NHL:n Edmonton Oilersiin kesällä 2008 varattu hyökkääjä pelaa seitsemättä kauttaan KHL:ää ja on jokaisella kaudella edustanut Salavat Julajevia.

KHL-uransa aikana Hartikainen on toistaiseksi pelannut 367 runkosarjaottelua ja tehnyt näissä peleissä 263 tehopistettä. Hartikaisen pelatessa Salavatin riveissä joukkue on edennyt jokaisella kaudella pudotuspeleihin ja edennyt KHL:n itäisen konferenssin finaaleihin kolmesti. Pudotuspeleissä reilu satakiloinen hyökkääjä on pelannut 73 ottelua ja iskenyt näissä 51 tehopistettä.

Parhaalla KHL-kaudellaan 2018-19 suomalaishyökkääjä iski 45 tehopistettä 59 otteluun. Tämän kauden saldo on toistaiseksi 32 tehopistettä 46 otteluun.

Suomalaisista Hartikaisen lisäksi Salavat Julajevissa pelaa maalivahti Juha Metsola ja hyökkääjä Sakari Manninen. Joukkueen kakkosvalmentajana toimii Tomi Lämsä.

Joukkueen fysiikka- ja kuntovalmentajana toimii 32-vuotias helsinkiläinen Matias Sarvela, joka ennen Salavatin pestiä toimi kahden kauden ajan Kunlun Red Starin palveluksissa.

Suomalaisista Hartikaisen lisäksi Metsolan sopimus ulottuu kevääseen 2022 asti. Mannisella on sopimus voimassa ensi kaudesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle