Teemu Eronen vahvistaa Pelicansin puolustusta − "Kaavailtu selkeää roolia ylivoimapuolustajana"

LIIGA / Uutinen
Eronen on kiekkoillut Suomessa viimeksi Jokereiden sotisovassa.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Pelicans on hankkinut kiekollista osaamista puolustukseensa, kun Teemu Eronen siirtyy turkoosipaitaan 1+1 -mallisella sopimuksella.

Pelicans tiedotti torstaina solmineensa tulevan kauden kattavan sopimuksen puolustaja Teemu Erosen kanssa. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2022-2023.

− Eronen on hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja, joka tuo joukkueeseemme taitoa ja kokemusta. Eroselle on kaavailtu myös selkeää roolia ylivoimapuolustajana, jossa hänen parhaat ominaisuutensa pääsevät esiin, joukkueen urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kuvailee seuran tiedotteessa.

Eronen, 30 siirtyy Lahteen Ruotsista Allsvenskan-joukkue IF Björklövenistä. Pelejä tuli viime kaudella myös SHL:ssa Vaxjö Lakersissa. Liigassa mies pelasi viimeksi kaudella 2019-2019 HIFK:n paidassa, jolloin 49 ottelussa syntyi 35 pistettä. Sittemmin pistetehtailu on ollut hillitympää.

Vantaalaisella on kokemusta myös KHL:sta 150 ottelun verran, viimeisimpänä 2019-2020 -kaudelta Jokereista. Myös maajoukkuepelejä miehelle on kertynyt niin aikuisissa kuin nuorisoikäluokissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle