Tapparan uusi maalivahti on ECHL-mestari Michael Garteig − myös Patrik Virta kirvesrintoihin ja Kuuselalle pitkä jatkosopimus

LIIGA / Uutinen
Kapteeni Kuusela jatkaa Tapparassa pitkään.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Tappara on solminut sopimukset maalivahti Michael Garteigin ja hyökkääjä Patrik Virran kanssa. Lisäksi Kristian Kuuselan sopimusta on jatkettu kestämään seuraavat neljä kautta.

Viime kauden pronssimitaleihin päättänyt Tappara on hankkinut Emil Larmin lähdettyä NHL:ään uudeksi maalivahdiksi kanadalaisen Michael Garteigin. Hän tulee Tampereelle ECHL:stä, jossa koppi tarttui 90,9 % tarkkuudella 43 runkosarjaottelussa.

Pudotuspelit 27-vuotias Garteig huipensi seuransa Newfoundland Growlersin kanssa ECHL:n mestaruuteen.

23-vuotias Patrik Virta saapuu Tapparaan Örebrosta, SHL:stä. Hän aloitti kautensa KHL:ssä, mutta siirtyi Ruotsiin kesken kauden. Virralla on liigakokemusta niin TPS:stä kuin HPK:stakin. 160 liigaottelua ovat tuottaneet tehot 39+42=81.

Maailmanmestaruuden Leijonat-paidassa voittanut kapteeni Kristian Kuusela oli aloittamassa sopimuksensa päätöskautta kirvesrinnoissa, mutta nyt solmittu uusi kontrahti pitää hyökkääjän joukkueessa kauden 2022−23 loppuun saakka.

» Lähetä palautetta toimitukselle