Tapparan menestyskulku jatkui myös talouspuolella

LIIGA / Uutinen
Hakametsän hartaasta keväästä huolimatta tilanne on hyvä.
Kuva © Samuli Huikuri
Tamhockey Oy kirjasi päättyneestä tilikaudesta 14 000 euron voiton.

Tarkalleen 14 085 euron voitto tiesi kahdeksatta peräkkäistä voitollista tulosta. Kahdeksan tilikauden aikana liikevoittoa on syntynyt yhteensä yli 2,8 miljoonaa euroa.

Tamhockey Oy:n liikevaihto laski viime tilikaudesta noin puolella miljoonalla eurolla 8,55 miljoonaan euroon.

− Olen kiitollinen henkilöstölle ja koko yhteisölle siitä, että kauden ennenaikaisesta päättymisestä huolimatta saavutimme jälleen voitollisen tuloksen emmekä joutuneet syömään pääomia. Näin olemme strategiamme mukaisesti pystyneet rakentamaan myös alkavalle kaudelle hyvän ja mielenkiintoisen joukkueen, jolla on mahdollisuus taistella Suomen mestaruudesta, toimitusjohtaja Mika Aro toteaa seuran tiedotteessa.

Yhtiön oma pääoma on edelleen noin kolme miljoonaa euroa. Business Finlandilta saatu tuki, osakeanti sekä henkilökunnan palkanalennukset vaikuttavat toukokuussa alkaneeseen tilikauteen.

− Odotamme innokkain mielin alkavaa kautta. Joukkueella on ensimmäistä kertaa vuosiin kunnolla aikaa kesäharjoitteluun ja palautumiseen, normaalistihan on pelattu pitkälle kevääseen. Liigan alku lokakuussa sopii meille mainiosti ja meillä on nyt hyvää aikaa panostaa kausikortti ja kumppanimyyntiin sekä pre-season otteluihin, Aro jatkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle