Tapparan ja Kärppien liigavarsat hylättiin Oulu Express -finaalissa - HIFK:n Mascate Match on tienannut jo neljännesmiljoonan

LIIGA / Uutinen
HIFK:lla on juhlan aihetta myös kaukalon ulkopuolella.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Oulussa ravattiin lauantaina Oulu Express -ravikilpailu 3-vuotiaille Suomessa syntyneille hevosille. Kaksi raviliigavarsaa osallistui kilpailuun, mutta niille kilpailussa ei tullut menestystä.

Liigajoukkueet yhdessä raviratojen kanssa ovat luoneet Raviliigan kausille 2017-2020. Raviliigaan osallistuvat jääkiekkojoukkueet omistavat ravihevosen, jonka ympärille on luotu omistajakimppa. Myynnissä on kaikkiaan 1000 osuutta jokaisen joukkueen hevosesta 100 euron hintaan.

Lauantaina Oulussa juostiin 3-vuotiaiden Suomessa syntyneiden ravihevosten Oulu Express -finaali, johon osallistuivat Raviliigasta Tapparan Marschall Match ja Kärppien Mercedes Match. Valitettavasti liigavarsoille kilpailu ei tuonut menestystä, vaan molemmat hylättiin pitkän laukan takia. 

HIFK:n Mascate Match ei Oulussa ollut lähtöviivalla, mutta se on viime aikoina kilpaillut erinomaisella menestyksellä Ruotsissa tienaten jo yli 250 000 euron voittosumman.

» Lähetä palautetta toimitukselle