Tapparan CHL-välieräottelu Saksassa on peruttu kotijoukkueen koronakaranteenin takia

CHL, LIIGA / Uutinen
Tappara ei pääse mittelemään Saksassa tiistaina.
Kuva © @PabloCassoSport
Koko kirvesrintojen vastustajajoukkue RB München on asetettu karanteeniin havaitun tartunnan vuoksi. Näin ollen Tapparan ottelu saksalaisia vastaan CHL:n välierissä on peruttu.

Tapparan oli määrä pelata saksalaista Red Bull Müncheniä vastaan CHL:n välierien avausottelussa tiistaina. Saksalaisviranomaiset ovat kuitenkin asettaneet illan kotijoukkueen karanteeniin koronavirustartunnan vuoksi. Tiistain ottelu näin ollen peruttiin.

Ainakin yksi Münchenin joukkueen jäsen on sairastunut koronaviruksen omikron-variantin aiheuttamaan tautiin. CHL:n komitea kokoontuu, arvioi ja päättää jatkosta Tapparan ja RB Münchenin otteluparin jatkon kannalta.

Otteluparin toinen osaottelu on tarkoitus mitellä Tampereella viikon kuluttua. Koronavirus on kiusannut CHL-turnausta aiemminkin. Lukko pääsi etenemään turnauksessa, kun raumalaisten riveissä todettiin koronavirustapauksia ja se joutui jättämään pelin väliin. Avausottelun italialaisia vastaan joukkue oli kuitenkin jo voittanut.

Muokattu: 4.1.2022, kello 17.31: Lisätty maininta Lukon ja Bolzanon otteluparin koronatapauksesta.

Muokattu: 4.1.2022, kello 18.10: Korjattu koronavirustapausten olleen Lukolla, ei Bolzanolla. Lisäksi kerrottu, että Lukko oli jo voittanut avausottelun otteluparissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle