Tapparan Ben Blood pöyristytti Liigassa Kärppien Radek Koblizekin päävamman vähättelyllään – Urheilujohtaja Jussi Tapola ei kommentoi

LIIGA / Uutinen
Ben Blood kohautti kiekkopiirejä rajuhkolla Twitter-avautumisellaan.
Kuva © Saana Hakala
Ben Blood vähätteli Radek Koblizekin aivovammaa Twitterissä. Tapparan urheilutoimenjohtaja Jussi Tapola ei kommentoi tapausta.

Tappara ei kommentoi pelaajansa Ben Bloodin taannoisia pöyristystä herättäneitä twiittejä. Toimitusjohtaja Mikko Leinoseen ei saatu yhteyttä ja ensi vuoden alussa toimitusjohtajana aloittava Mika Aro kehotti kääntymään Leinosen puoleen. Urheilujohtaja Jussi Tapola ei ollut halukas kommentoimaan asiaa.

– En kommentoi pelaajien Twitter-viestejä, Tapola ilmoitti tekstiviestitse.

Kun häneltä kysyttiin, miksi näin, vaikka hän vastaa Tapparan edustusjoukkuetoiminnasta, Tapola vaikeni.

Seuran viestintää koordinoivalle Tero Aallolle soitettaessa puhelu yhdistyi toimistoon, josta kerrottiin, että Bloodin tilannetta ei toistaiseksi kommentoida.

Naureskeli vastustajan päävammalle

12. lokakuuta pelatussa Kärppien ja Tapparan mittelössä nähtiin ikävä tilanne, kun Kärppien tsekkihyökkääjä Radek Koblizek loukkaantui Tappara-puolustaja Tuukka Mäntylän taklauksesta.

Koblizek sai tilanteesta päävamman.

Tapparan toinen puolustaja Ben Blood naureskeli Koblizekille omalla Twitter-tilillään ja syytti tsekkiä näyttelemisestä.

– Hän(Mäntylä) taklasi häntä puhtaasti olkapäiden väliin, rintakehään. Kaveri ponnahtaa välittömästi ylös, katsoo tuomareihin kädet ylhäällä ja alkaa näytellä. Tämä oli superintensiivinen ja tasainen peli, antakaa miesten pelata, kirjoitti Blood.

Koblizek vastasi Bloodille twitterissä todeten, että on kulunut jo kaksi viikkoa eikä hän ole pelannut peliäkään.

Blood kohautti kiekkopiirejä uudelleen vastatessaan Koblizekin twiittiin edelleen naureskellen.

– Jatka jo elämääsi! Paskoja asioita tapahtuu. Maailmansodan Liiga on totta. Hengitä pussin kautta CO2:ta – se auttaa aivoja paranemaan. Se on tiedettä. Mutta olen varma, että te siellä superfiksuissa Kärppä rotissa tiesittekin jo tämän, jatkoi Blood.

Blood on jälkeenpäin pahoitellut käytöstään Twitterissä ja omien sanojensa mukaan pyytänyt anteeksi Koblizekilta.

Päävammat ovat nykypäivänä jääkiekon yleisimpiä puheenaiheita ja ongelmien aiheuttajia. Lajin piirissä ja ympärillä on keskusteltu viime vuosina paljon pahimmillaan pelaajien loppuelämään vaikuttavien päävammojen ehkäisemisen tärkeydestä.

» Lähetä palautetta toimitukselle