Tappara sekoitti kokoonpanoaan kohtalonotteluun – HIFK vaihtoi Lundellin ja Borgströmin paikkoja

LIIGA / Uutinen
Tappara on pakkovoiton edessä Hakametsässä.
Kuva © Tiia Mahkonen

Liigan finaalipaikat ovat tänään katkolla Lukolle ja TPS:lle. Kello 16 alkaviin katkaisuotteluihin lähdetään seuraavanlaisin kokoonpanomuutoksin.

Sunnuntaina puhtaan 3–0-voiton HIFK:sta ottanut TPS lähtee neljänteen otteluun ilman ainuttakaan muutosta kokoonpanossaan. Maalivahti Andrei Karejev ei siis vieläkään ole pelikuntoinen ja Karri Rämö jatkaa tolppien välissä.

HIFK on puolestaan tehnyt useamman muutoksen. Henrik Borgström ja Anton Lundell vaihtavat paikkoja ykkös- ja kolmosketjujen senttereinä. Maalilla jatkaa Frans Tuohimaa.

Puolustuksessa Tobias Winberg nousee ykköspariin Rony Ahosen tilalle, joka puolestaan on pudonnut ylimääräiseksi puolustajaksi. Eero Teräväinen nousee kolmospariin Ville Varakkaan pariksi.

HIFK:n tavoin tänään selkä seinää vasten oleva Tappara on sekoittanut kokoonpanoaan. Hyökkäyksessä edellisen ottelun huilannut Lassi Vanhatalo palaa Topi Nättisen paikalle ja nuori Jere Henriksson nousee ykkösketjuun Kristian Tanuksen tilalle. Tanus puolestaan hyökkää tänään Jiří Smejkalin ja Otto Rauhalan kanssa.

Tapparan puolustuksessa Maksim Matushkin korvaa Teemu Suhosen ykkösparissa Valtteri Kemiläisen parina ja Toni Utunen nousee Matushkinin tilalle Ben Bloodin pariksi. Christian Heljanko jatkaa kirvesrintojen maalilla.

Lukon hyökkäyksessä Jonne Tammela ja Linus Nyman vaihtavat paikkoja kakkos- ja nelosketjuissa. Muuten raumalaisten kokoonpano on sama kuin sunnuntaina ja Lassi Lehtinen torjuu totutusti kiekkoja.

» Lähetä palautetta toimitukselle