Tappara ja TUTO solmivat yhteistyösopimuksen − "Kahden huippuorganisaation yhteistyö palvelee ennen kaikkea molempien seurojen nuoria pelaajia"

LIIGA / Uutinen
Tappara juhli viime kauden päätteeksi pronssimitaleita.
Kuva © Jarno Hietanen

Tampereen Tappara ja TUTO Turusta ovat solmineet ensi kautta koskevan yhteistyösopimuksen. Seurat kertoivat asiasta tiedotteillaan. Taustalla on pyrkimys kehttää joukkueiden pelaajia molemminpuolisesti.

Mestiksen sääntöjen myötä TUTOn lainakiintiöpaikat täytetään lähtökohtaisesti Tapparan pelaajilla. Sopimus mahdollistaa yhteistyön myös muiden seurojen kanssa.

− Kahden huippuorganisaation yhteistyö palvelee ennen kaikkea molempien seurojen nuoria pelaajia, jotka ovat valmiita harjoittelemaan ja kehittymään huippujääkiekkoilijoiksi, Tapparan urheilujohtaja Jussi Tapola kommentoi.

− Jo nyt sovittuja yhteistyöpelaajia ovat puolustaja Jere Rouhiainen sekä hyökkääjä Juho Mäkelä, jotka TUTOn sopimuspelaajina ovat Tapparan testattavina harjoituskauden alkaessa. Muusta pelaajaliikenteestä sovitaan tarkemmin seurojen urheilujohtajien kesken, Tapola jatkaa.

TUTO-leiristä uutta yhteistyökuviota taustoittaa seuran urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

− Olemme tehneet Tapparan kanssa yhteistyötä jo vuosia ja nyt viemme sen seuraavalle tasolle. Organisaationa haluamme tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset olosuhteet kehittyä ja valmistautua ammattilaisuuteen. Yhteistyö Tapparan kanssa tukee tätä. Samalle se mahdollistaa meille entistäkin kilpailukykyisemmän joukkueen Mestikseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle