Tampereen ensimmäiseen paikallisotteluun on tuhansia lippuja myymättä – "Suomen paras urheilutuote myy varmasti loppuun"

LIIGA / Uutinen
Oranssit liput liehuvat myös Tampereen paikallisessa ensi viikon torstaina.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Kauden ensimmäinen Tampereen paikallinen pelataan tulevana torstaina. Yksi syy poikkeukselliseen pelipäivään on Tampereella järjestettävä kansainvälinen jääkiekkotapahtuma.

Tappara isännöi ensi viikolla kauden ensimmäistä Tampereen paikallista. Neljä päivää ennen ottelua lippuja on myyty pitkälti yli 7000 kappaletta. Nokia-areenalle mahtuu jääkiekko-otteluihin vajaat 13 000 katsojaa, joten lippuja on myymättä vielä useampi tuhat. 

Kehitys- ja tapahtumajohtaja Aki Hautamäki kertoo, että lipunmyynnin tilanne noudattaa normaalia myynnin käyrää. 

– Syyskuussa paikallispelit myydään aina niin, että lipunmyynti kiihtyy vasta hetki ennen tapahtumaa. Käytännössä pelipäivänä myydään lähemmäs 2000 ottelulippua. 24h otannalla se on vielä hurjempi.

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti torstaina. Aikaisemmat areenan paikallisottelut on pelattu aina joko perjantaisin tai lauantaisin. Näissä jokaisessa on ylittynyt 11 000 katsojan rajapyykki. 

Hautamäen mukaan poikkeukselliseen pelipäivään on monta syytä. Tampereella järjestetään ensi viikolla samaan aikaan European Hockey Clubin järjestämä Business Forum, jonne kokoontuu eurooppalaisten jääkiekkoseurojen johtajia ja avainhenkilöitä. Tapahtumassa on useita kansainvälisiä puhujia.

Tämän kauden muut Tampereen paikallisottelut pelataan viime kauden tapaan perjantaisin. Hautamäki ei ole huolissaan Nokia-areenan täyttymisestä poikkeuksellisesta pelipäivästä huolimatta.

– Suomen paras urheilutuote myy varmasti loppuun, hän paaluttaa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle