Tampereen UROS LIVE -areena valmistuu joulukuussa 2021 − "On äärimmäisen hienoa, että valmistumisen aikataulu on nyt varmistunut"

LIIGA / Uutinen
Uusi areena kohoaa Tampereen keskustaan.
Kuva © Saana Hakala
Tampereen uuteen UROS LIVE -areenaan muuttavat Tappara ja Ilves ovat julkaisseet yhdessä SRV:n ja areenahankkeen kanssa yhteisen tiedotteen projektin valmistumisajankohdasta.

UROS LIVE -areena valmistuu Tampereen keskustaan joulukuussa 2021, kertovat Tappara ja Ilves areenan rakentamisesta vastaavan SRV:n ja areenaprojektin kanssa julkaisemissaan tiedotteissa. Tuolloin areenan tiloissa olevat toimijat voivat aloittaa oman liiketoimintansa UROS LIVEssä.

− On äärimmäisen hienoa, että valmistumisen aikataulu on nyt varmistunut. Tämä on upea uutinen paitsi joukkueille, kumppaneillemme sekä tapahtumajärjestäjille, mutta myös kaikille tamperelaisille. Areenan on tarkoitus sykkiä elämää vuoden jokaisena päivänä myös tapahtumien ulkopuolella ja toimia kaupunkilaisten olohuoneena, iloitsee UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme tiedotteessa.

Se, kuinka paljon Liigaa kauden 2021−22 aikana UROS LIVE -areenalla pelataan on vielä epäselvää, sillä tapahtuma-aikataulut tarkentuvat syksyn 2020 aikana. UROS LIVE -areenalla pelataan jääkiekon MM-kisoja keväällä 2022.

Tapparan toimitsjohtaja Mika Aro kommentoi areenan valmistumisuutisia seuraavasti:

− Uusi kotiareena on meille seurana tietenkin todella tärkeä asia. Olosuhteet ja ominaisuudet ovat pelaajille ja katsojille aivan huippuluokkaa, ei tämän tason areenaa ole Suomessa vielä koskaan ollutkaan. Tapparan historiassa kääntyy uusi sivu UROS LIVE -areenan tuodessa meille kansainvälisen tason olosuhteet.

Ilves-leiristä toimitusjohtaja Risto Jalo oli myös tyytyväinen tulevaan.

− On hienoa, että pääsemme UROS LIVE -areenalle Suomen parhaisiin puitteisiin. Tämä on paitsi joukkueelle, niin myös kannattajillemme ja yhteistyökumppaneillemme upea mahdollisuus. Ottelutapahtuma ja saavutettavuus kaupungin ytimessä nostavat meidät täysin uudelle tasolle

Muokattu, 26.8.2020, kello 10.45: Tarkennettu ingressiin ja leipätekstiin, että tiedote oli joukkueiden, SRV:n ja areenaprojektin yhteistiedote, ei Tapparan tiedote. Lisäksi uutiseen lisätty toimitusjohtajien kommentit.

» Lähetä palautetta toimitukselle