Tampereella, Puolassa ja Kajaanissa käväissyt Jere Helenius palaa KeuPa HT:n riveihin

MESTIS / Uutinen
Helenius kiekkoili tovin kotikonnuillaan Kooveessa.
Kuva © Timo Savela
Nokian Pyryn kasvatti palaa keuruulaisten joukkueeseen oltuaan kaksi kautta muualla.

Jere Helenius, 25, pelaa ensi kaudella jälleen Mestistä KeuPa HT:n paidassa. Hyökkääjä pelasi viime kaudella Puolan pääsarjan Unia Oswiecimin joukkueessa 16 runkosarjaottelua ja teki niissä 10 tehopistettä. Lisäksi Kajaanin Hokissa pelaamissaan 12 ottelussa hän saalisti kaksi syöttöpistettä.

− Mahtavaa, että saatiin Jere takaisin Keuruulle. Helenius on monipuolinen ja tunnollinen joukkuepelaaja, joka pystyy kantamaan vastuuta ratkaisuhetkillä, päävalmentaja Tomas Westerlund kommentoi Heleniuksen paluuta tiedotteessa.

Helenius on Nokian Pyryn kasvatti, mutta pelasi myös pitkään Ilveksen juniorijoukkueissa. Hän ehti tehdä myös liigadebyyttinsä tupsukorvissa kaudella 2016−17, jolloin 27 ottelua toivat viisi tehopistettä.

Kauden 2019−20 Helenius pelasi Kooveen riveissä, jolloin pistetili karttui 36 tehopisteellä 46 runkosarjaottelussa. Lisäksi 17 pudotuspelikamppailua toivat kuusi tehopistettä.

Kausilla 2017−19 KeuPa HT:ta aiemmin edustanut hyökkääjä teki joukkueelle 87 ottelussa 47 tehopinnaa kahden sesongin aikana.

» Lähetä palautetta toimitukselle