Taitava Turkulainen jatkaa JYPissä

LIIGA / Uutinen
Jyväskylässä saadaan nauttia Jerry Turkulaisen taidoista myös ensi kaudella.
Kuva © Valtteri Vainio WWW.VALTTERIVAINIO.COM
Kertaalleen jo maisemanvaihdosta ilmoittanut Jerry Turkulainen jatkaakin sittenkin JYPissä yhden vuoden sopimuksella.

JYP tiedotti tehneensä vuoden jatkosopimuksen tehokkaan laitahyökkääjä Jerry Turkulaisen kanssa. Seura tiedotti aiemmin kauden lopuksi Turkulaisen vaihtavan maisemaa monien muiden pelaajien tapaan. 

− Kukaan ei osannut kuvitella, mitä maailmassa viime kuukausina on tapahtunut. Matkalla oli useitakin vaihtoehtoja, mutta Jyväskylä on ollut minulle aina erityinen paikka ja koti. On ilo ja kunnia pukea JYPin paita päälle, kommentoi Turkulainen JYPin nettisivuilla. 

− Uskon, että JYP tulee menemään paljon eteenpäin raskaiden vuosien jälkeen!

Nuoresta iästään (23) huolimatta Turkulainen on jo kokenut Liiga-pelaaja. Hän pelasi ensimmäisen täyden kautensa JYPissä jo 2016-17 ja seuraava kausi on jo seitsemäs. Turkulainen on pelannut 327 Liiga-ottelua ja tehnyt niissä kovat tehot 68+135=203. 

JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitasen mukaan kevään muuttunut tilanne pelaajamarkkinoilla johti myös Turkulaisen jatkosopimukseen.

− Rakensimme joukkuetta sillä silmällä, että hän siirtyy ulkomaille. Jossain vaiheessa kuitenkin tuli mahdollisuus pitää hänet Jyväskylässä, ja sopimus syntyi nopeasti.

− Jerry on osoittanut pystyvänsä olemaan tulosta tekevä ja johtava pelaaja Liigassa. Hänellä on kuitenkin potentiaalia vieläkin enempään, kehuu Viitanen. 

» Lähetä palautetta toimitukselle