Taavi Vartiainen ja Peliitat sopimukseen − "Halu päästä takaisin Liigaan on palava"

MESTIS / Uutinen
Vartiainen on edustanut aiemmin Pelicansia.
Kuva © Emil Hansson www.hanssonsphoto.net
Hyökkääjä liittyy heinolalaisten vahvuuteen välittömästi.

Taavi Vartiainen, 27, on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen Mestis-seura Heinolan Peliittojen kanssa. Hyökkääjä kiekkoili viime kaudella vain yhden ottelun verran tamperelaisen Kooveen riveissä.

Vartiainen kertoi aiemmin sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Hänen sopimuksensa Ilveksen kanssa purettiin viime kaudella, koska hän halusi keskittyä laittamaan itsensä kuntoon.

− Koemme kantavamme kortemme kekoon vastuullisuudesta liittyen ihmisiin, oli lähtökohta tai elämäntilanne mikä tahansa. Taavi on valmis astumaan takaisin pukukoppiin, ja me pystymme hänelle oven avaamaan. Elämä on mahdollisuuksien antamista ja niiden vastaanottamista, Peliitat tarjoaa mahdollisuutta, johon Taavi on tarttunut, toteaa Peliittojen puheenjohtaja Jani Liukkonen tiedotteessa.

Urallaan laitahyökkääjä on pelannut 271 Liigan runkosarjaottelua, joissa hän on edustanut pääasiassa Pelicansia. Pisteitä näissä otteluissa on syntynyt 53.

− Erittäin mahtavalla ja odottavaisella fiiliksellä hyppään joukkueen mukaan ja tuttuihin maisemiin! Pitkä breikki on joukkueharjoittelusta ja innoissani odotellut, että päästään jätkien kanssa tositoimiin. Omat tavoitteet ovat korkealla ja halu päästä takaisin Liigaan on palava, koen että Peliitat tarjoaa minulle täydellisen alustan mahdollistaa tämä, Vartiainen virkkoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle