TUTOn päävalmentaja vaihtuu - Elomo lähtee Norjan hopeamitalistin peräsimeen

MESTIS / Uutinen
Elomon valmennusura jatkuu Norjassa.
Kuva © Jarno Hietanen
TUTOa edelliset reilut kolme kautta luotsannut Miika Elomo jättää joukkueen ja siirtyy valmentamaan Norjan pääsarjaan.

Miika Elomo jatkaa valmentajauraansa Norjan liigan viime kauden hopeamitalisti Storhamarissa. Hänen apuvalmentajanaan norjalaisjoukkueessa toimii entinen maajoukkuepuolustaja Petteri Nummelin.

− Ensinnäkin on pakko pysähtyä hetkeksi kiittämään menneistä neljästä kaudesta. On ollut aivan mahtavaa aikaa ja siitä kiitos kuuluu monelle eri ihmiselle. Tätä matkaa on tehty yhdessä kannattajien, yhteistyökumppaneiden, toimiston ja kaikkien hallilla kohdattujen ihmisten kanssa, Elomo summasi.

− Eikä tämä mahdollisuus ei olisi tullut eteeni ilman TUTOa. Omalle uralleni tämän on iso onnistuminen, jonka mahdollisti rauha tehdä päivittäin töitä yhdessä Marko Kiprusoffin ja muun valmennuksen kanssa. Ja pelaajat ansaitsevat sen suurimman kiitoksen. Ilman heidän tekemää työtä kentällä, ei tämä olisi mahdollista.

Elomo teki TUTOn kanssa maaliskuussa vuoden mittaisen jatkosopimuksen, mutta seurajohdolla oli jo keväällä tieto hänen mahdollisesta lähdöstään ulkomaille ja uuden päävalmentajan kartoitus on jo ollut käynnissä.

Elomo tuli TUTOn peräsimeen kesken kauden 2015-2016, kun hän korvasi tehtävässä Ismo Lehkosen. Hän saavutti TUTOn kanssa hopeaa ja pronssia.

− Olen vilpittömän onnellinen Miikan puolesta. Hän saa nyt hienon haasteen ja mahdollisuuden norjalaisen huippuseuran peräsimessä. Hän teki erinomaista työtä joukkueemme valmennuksessa ja hänen alaisuudessaan TUTO Hockey saavutti urheilullisesti kovimman sijoituksensa viimeisen vuosikymmenen aikana, totesi TUTOn toimitusjohtaja Roope Paltta.

» Lähetä palautetta toimitukselle