TUTOn liigalisenssihakemus hylättiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
TUTOn lisenssihakemus hylättiin.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
TUTOa ei varmuudella nähdä Liigassa kaudella 2024−25, sillä turkulaisseuran lisenssihakemus hylättiin.

Liigan lisenssikomitea on päätynyt hylkäämään TUTOn lisenssihakemuksen koskien Liiga-kautta 2024−25 koskien. Lisenssikomitea tekee kaikille hakijoille selvityksen, jossa arvioidaan seuran taloudellisia ja urheilullisia edellytyksiä komitealle toimitetun materiaalin pohjalta. Turkulaisseuran hakemus ei läpäissyt seulaa.

− Päätökset jokaisen seuran lisenssikelpoisuudesta tehdään aina kokonaistarkastelun perusteella. Yksittäisen hylkäysperustekriteerin laukeaminen ei siten automaattisesti tarkoita, että kyseiselle seuralle ei myönnetä liigalisenssiä, Luumi tarkentaa, lisenssikomitean puheenjohtaja Jaakko Luumi sanoo.

Toisen Liigaan uutena joukkueena hakevan seuran Kiekko-Espoon hakemuksen käsittely on yhä kesken.

− Kiekko-Espoon hakemuksen käsitteleminen etenee normaalisti ja normaalissa aikataulussa. Olemme vastaanottaneet heidän hakemuksensa ja käyneet tarkentavia keskusteluja sekä esittäneet lisäpyyntöjä hakemuksen materiaaleihin, Luumi toteaa.

Päätökset Liigan lisenssihakemusten kohtalosta on tehtävä 31. maaliskuuta 2024 mennessä. Lisenssikomitea käsittelee Liigan ulkopuolisten joukkueiden hakemusten lisäksi nykyisten Liiga-seurojen lisenssihakemukset.

» Lähetä palautetta toimitukselle