TUTOn edustusjoukkueessa koronavirustartuntoja − kaksi harjoitusvastustajaa altistunut

MESTIS / Uutinen
Turkulaisjoukkueessa on todettu koronavirustartuntoja.
Kuva © Timo Savela
Turkulaisten riveissä on todettu kaksi koronavirustapausta. Viime viikolla TUTOn kohtaamat joukkueet ovat myös altistuneet virukselle.

TUTO tiedotti tiistaina, että sen edustusjoukkueessa on todettu kaksi koronavirustartuntaa. Koko joukkue on määrätty koronatesteihin ja joukkueen toiminta on toistaiseksi keskeytetty.

Keskeytyksen takia turkulaisilta peruuntuu ainakin keskiviikon harjoitusottelu FPS:ää vastaan ja osallistuminen Nokialla perjantaina pelattavaan harjoitusturnaukseen on avoinna.

TUTO pelasi viime viikolla sekä K-Vantaata että FPS:ää vastaan harjoitusottelut. Altistumisista on ilmoitettu asianosaisille ja viranomaiset ohjaavat tilannetta jatkotoimenpiteiden osalta.

Turkulaisseuran U20-joukkueessa todettiin viime viikolla koronavirustapaus, mutta se ei tiistain tiedotteen mukaan liity edustusjoukkueen tartuntatapauksiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös