TUTOn edustusjoukkueessa koronavirustartuntoja − kaksi harjoitusvastustajaa altistunut

MESTIS / Uutinen
Turkulaisjoukkueessa on todettu koronavirustartuntoja.
Kuva © Timo Savela
Turkulaisten riveissä on todettu kaksi koronavirustapausta. Viime viikolla TUTOn kohtaamat joukkueet ovat myös altistuneet virukselle.

TUTO tiedotti tiistaina, että sen edustusjoukkueessa on todettu kaksi koronavirustartuntaa. Koko joukkue on määrätty koronatesteihin ja joukkueen toiminta on toistaiseksi keskeytetty.

Keskeytyksen takia turkulaisilta peruuntuu ainakin keskiviikon harjoitusottelu FPS:ää vastaan ja osallistuminen Nokialla perjantaina pelattavaan harjoitusturnaukseen on avoinna.

TUTO pelasi viime viikolla sekä K-Vantaata että FPS:ää vastaan harjoitusottelut. Altistumisista on ilmoitettu asianosaisille ja viranomaiset ohjaavat tilannetta jatkotoimenpiteiden osalta.

Turkulaisseuran U20-joukkueessa todettiin viime viikolla koronavirustapaus, mutta se ei tiistain tiedotteen mukaan liity edustusjoukkueen tartuntatapauksiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
NHL tuomitsi Evander Kanen tuhtiin pelikieltoon koronasääntöjen rikkomisesta − ESPN: hyökkääjä väärensi rokotustodistuksensa
19.10.2021 10:54
Kanen panna kestää 21 runkosarjaottelun ajan. Kaneen kohdistui myös syytöksiä kotiväkivallasta, mutta tutkinnassa ei löytynyt siitä riittävää näyttöä.
Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.

Lue myös