TUTOlle vahvistuksia hyökkäykseen ja puolustukseen

MESTIS / Uutinen
TUTOlle saapuu lisää tulivoimaa ontuvaan hyökkäykseen.
Kuva © Timo Savela
TUTO on tehnyt loppukauden kattavat sopimukset hyökkääjä Roope Rannan ja puolustaja Sami Pharaonin kanssa.

TUTO on hankkinut hyökkäysvoimaa ja leveyttä puolustukseen tehtyään loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Roope Rannan ja kanadalaispuolustaja Sami Pharaonin kanssa. Molemmat pelaajat liittyvät joukkueen mukaan tällä viikolla ja ovat käytettävissä viikonlopun otteluissa.

− Roope on kokenut ammattilainen, joka on pystynyt pelaamaan tuottavaa jääkiekkoa sarjassa kuin sarjassa. Etsittiin kokenutta maalintekijää ja hienoa, että Roopen ja meidän intressit kohtasivat ja saatiin mies Turkuun, kommentoi urheilukoordinaattori Jouni Virpiö seuran tiedotteessa.

Roope Ranta on pelannut viimeiset viisi kautta DEL 2-sarjassa, voittaen sarjan pistepörssin kaudella 2018–2019. Kuluvan kauden Ranta aloitti Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla SC Langenthalin joukkueessa pelaten 11 ottelua tehoin 1+3=4. Mestiksessä hyökkääjä on pelannut kymmenellä kaudella 251 ottelua tehoin 97+157=254.

Puolustaja Sami Pharaon saapuu Turkuun NCAA-sarjasta Princetonin yliopistosta. Pharaonin sopimus sisältää koeajan.

− Sami on hyvät perustaidot omaava puolustaja, joka tuo luotettavuutta ja leveyttä meidän puolustukseen. NCAA-sarja on erittäin kovatasoinen ja uskon, että Samin sopeutuminen Mestikseen tulee tapahtumaan nopeasti, Virpiö toteaa.

Pharaon on tällä kaudella pelannut kaksi ottelua Princetonin riveissä ilman tehomerkintöjä.

» Lähetä palautetta toimitukselle